GP24 Media

LATEST POSTS

Kimi Raikkonen,descalificat din calificările de la Baku,pleacă de pe linia boxelor

Vizualizări: 17898

Kimi Raikkonen(Sauber) a fost descalificat din calificările de la Baku,  Azerbaijan,  după un test de deformare a aripii față ce s-a întâmplat după calificări.

Decizia înseamnă faptul că finlandezul va fi nevoit să plece , în cursa de azi, de pe linia boxelor, alături de Pierre Gasly și Robert Kubica. Înainte de a fi luată decizia, „The Iceman” s-a calificat pe locul 8 , dar ,tot înainte de  a fi luată decizia,  trebuia să plece de pe 7 datorită penalizării pe grilă a coechipierului său, Antonio Giovinazzi.

„Stewarzii au găsit faptul că aripa față a mașinii șapte s- deformat cu mai mult de 5mm la o forță de 60 de Newtoni , ceea ce este împotriva Articolului 3.9.8 a FIA F1 Technical Regulations” , a fost scris în comunicatul stewarzilor către Sauber, care au contestat decizia.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES