More

  Latest Posts

  Kimi Raikkonen va testa pentru Sauber F1 în Abu Dhabi săptămâna viitoare

  Șeful echipei Sauber F1, Frederic Vasseur a confirmat faptul că pilotul finlandez va testa alături de echipă în sesiunea de testare ce va lua loc săptămâna viitoare la circuitul Yas Marina de la Abu Dhabi.

  Raikkonen se va alătura echipei elvețiene în 2019 după o perioadă de cinci sezoane alături de Scuderia Ferrari, unde acesta a avut parte de o victorie, asta destul de recent, la Marele Premiu al Statelor Unite pe Circuit Of The Americas.

  Sauber au fost foarte insistenți și au dorit foarte mult să îl aibă pe pilotul finlandez în cockpitul mașinii lor în Abu Dhabi unde o perioadă de două zile de testare va urma imediat după cursa de duminică de la Yas Marina.

  Acest moment va marca prima ieșire a lui Raikkonen pentru Sauber din 2001, de la Marele Premiu al Japoniei. Raikkonen a concurat pentru Sauber la debutul său în Formula 1.

  Asemenea lui Kimi Raikkonen, Charles Leclerc va testa pentru Ferrari, Pierre Gasly va testa pentru Red Bull, Daniil Kvyat va reveni la Toro Rosso iar Carlos Sainz Jr. va testa pentru McLaren.

  Lance Stroll cel mai probabil va testa și el pentru Force India, transferul său fiind unul foarte anticipat.

  Foto-credit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss