More

  Latest Posts

  Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi rămân la Alfa Romeo în 2021

  Kimi Raikkonen se va afla în Formula 1, pentru cel de-al 19-lea sezon, anul viitor, după ce și-a reînnoit contractul cu Alfa Romeo, iar ca partener, îl va avea în continuare pe Giovinazzi. Deși 2020 a fost un an dificil pentru echipă, aceasta aflandu-se pe locul 8 în clasamentul constructorilor, Kimi nu vrea să îi părăsească pe cei pe care îi consideră „a doua familie”.

  Raikkonen a dovedit și în Portugalia că este încă printre cei mai buni piloți din actuala distribuție, după ce a depășit mai mult de jumătate din pluton, în primul tur.

  „Alfa Romeo Racing, este mai mult decât o echipă pentru mine, este ca a doua familie”, a declarat finlandezul. „Atât de multe dintre fețele care erau în jurul meu când am debutat în F1, în 2001, sunt încă alături de mine, iar atmosfera unică, din această formație, mă motivează să merg mai departe, în cel de-al 19-lea sezon, din 2021.”

  „Nu aș fi aici dacă nu aveam încredere în echipă și în proiectul lor și în ceea ce putem obține împreună. Aceasta este o formație care apreciază munca asiduă, în locul vorbelor goale, așadar, se mulează bine pe stilul meu. Abia aștept să văd ce va fi anul viitor și sper că vom înainta în clasament”, a concluzionat Raikkonen.

  Juniorul Ferrari, Antonio Giovinazzi, are numai cuvinte de laudă pentru echipă: „Alfa Romeo și-a pus toată încrederea în mine și vreau să fac tot ce pot pentru a o răsplăti. Am ajuns la rezultate bune împreună și consider că am jucat bine rolul meu, în ceea ce privește progresul echipei. Drumul nostru este însă, foarte lung, până să ajungem unde ne dorim, dar mă bucur că vom face totul în această formulă.”

  Directorul echipei Fred Vasseur, a adăugat: „Sunt extrem de mulțumit de echipă și mă bucur că vom lucra, în continuare cu Antonio și Kimi. Kimi este un pilot care nu are nevoie de o introducere, talentul său este incontestabil. Livrează mereu 100% și este un adevărat lider. Antonio a încheiat sezonul trecut pe o poziție foarte bună și a continuat să progreseze și în 2020.”

  „De la munca de pe pistă, pâna la discuțiile cu inginerii, Antonio a jucat un rol important și merită, cu adevărat un contract pentru 2021. Etica sa, angajamentul față de noi și entuziasmul contagios, sunt puncte cheie pentru Alfa Romeo Racing.”

  Acest anunț a fost foarte bine primit de întreaga comunitate din Formula 1. Fanii abia așteaptă să vadă ce va mai face The Iceman în 2021. Așteptăm să vă vedem opinia în comentarii. Care este momentul vostru favorit cu Kimi Raikkonen?


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss