Latest Posts

Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi rămân la Alfa Romeo în 2021

Vizualizări: 10179

Kimi Raikkonen se va afla în Formula 1, pentru cel de-al 19-lea sezon, anul viitor, după ce și-a reînnoit contractul cu Alfa Romeo, iar ca partener, îl va avea în continuare pe Giovinazzi. Deși 2020 a fost un an dificil pentru echipă, aceasta aflandu-se pe locul 8 în clasamentul constructorilor, Kimi nu vrea să îi părăsească pe cei pe care îi consideră „a doua familie”.

Raikkonen a dovedit și în Portugalia că este încă printre cei mai buni piloți din actuala distribuție, după ce a depășit mai mult de jumătate din pluton, în primul tur.

„Alfa Romeo Racing, este mai mult decât o echipă pentru mine, este ca a doua familie”, a declarat finlandezul. „Atât de multe dintre fețele care erau în jurul meu când am debutat în F1, în 2001, sunt încă alături de mine, iar atmosfera unică, din această formație, mă motivează să merg mai departe, în cel de-al 19-lea sezon, din 2021.”

„Nu aș fi aici dacă nu aveam încredere în echipă și în proiectul lor și în ceea ce putem obține împreună. Aceasta este o formație care apreciază munca asiduă, în locul vorbelor goale, așadar, se mulează bine pe stilul meu. Abia aștept să văd ce va fi anul viitor și sper că vom înainta în clasament”, a concluzionat Raikkonen.

Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi rămân la Alfa Romeo în 2021

Juniorul Ferrari, Antonio Giovinazzi, are numai cuvinte de laudă pentru echipă: „Alfa Romeo și-a pus toată încrederea în mine și vreau să fac tot ce pot pentru a o răsplăti. Am ajuns la rezultate bune împreună și consider că am jucat bine rolul meu, în ceea ce privește progresul echipei. Drumul nostru este însă, foarte lung, până să ajungem unde ne dorim, dar mă bucur că vom face totul în această formulă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Directorul echipei Fred Vasseur, a adăugat: „Sunt extrem de mulțumit de echipă și mă bucur că vom lucra, în continuare cu Antonio și Kimi. Kimi este un pilot care nu are nevoie de o introducere, talentul său este incontestabil. Livrează mereu 100% și este un adevărat lider. Antonio a încheiat sezonul trecut pe o poziție foarte bună și a continuat să progreseze și în 2020.”

„De la munca de pe pistă, pâna la discuțiile cu inginerii, Antonio a jucat un rol important și merită, cu adevărat un contract pentru 2021. Etica sa, angajamentul față de noi și entuziasmul contagios, sunt puncte cheie pentru Alfa Romeo Racing.”

Acest anunț a fost foarte bine primit de întreaga comunitate din Formula 1. Fanii abia așteaptă să vadă ce va mai face The Iceman în 2021. Așteptăm să vă vedem opinia în comentarii. Care este momentul vostru favorit cu Kimi Raikkonen?

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss