More

  Latest Posts

  Kimi Raikkonen: „Probabil nu este corect” ca GP-ul Australian meargă înainte.

  Kimi Raikkonen nu este convins că Formula 1 a luat decizia corectă continuând cu deschizătorul sezonului 2020 pe fondul pandemiei Corona virusului. Deoarece preocupările continuă să se ridice asupra virusului, mai ales că membrii paddock-ului au fost testați și puși în auto-izolare, steaua Alfa Romeo a pus problema dacă ar trebui sa aibe loc Marele Premiu al Australiei.

  El spune că este „probabil nu” apelul potrivit pentru a continua cursa și susține că nu ar merge înainte dacă echipele ar avea ultimul cuvânt.

  „Nu are nimic de-a face cu noi, că este așa”, a spus Raikkonen. „Nu știu dacă este corect ce suntem aici. Probabil că nu.” Dar nu depinde de noi, nu este decizia noastră. Cred că dacă ar fi pur și simplu decizia tuturor echipelor, probabil că nu am fi aici.”

  Corporația care organizează Marele Premiu Australian a instigat o serie de proceduri de gestionare a riscurilor, inclusiv ceea ce este în mod efectiv o interdicție pentru autografe și selfie-uri.

  Raikkonen, unul dintre cei mai populari piloți ai sportului, a susținut mișcarea, explicând că este pentru siguranța fanilor la fel de mult ca și piloții. Este doar o parte din toată această situație”, a spus el. “Încerc să minimizez riscul pentru toată lumea, nu este doar pentru noi, ci și pentru fani.”

  “Am auzit că există unii care se îmbolnăvesc în padoc, nimeni nu știe care este povestea asta. Nu este potrivit pentru noi, de asemenea, nu este potrivit pentru fani.

  „Vom vedea cum decurg lucrurile”.

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss