GP24 Media

LATEST POSTS

Kimi Raikkonen: „Probabil nu este corect” ca GP-ul Australian meargă înainte.

Vizualizări: 10927

Kimi Raikkonen nu este convins că Formula 1 a luat decizia corectă continuând cu deschizătorul sezonului 2020 pe fondul pandemiei Corona virusului. Deoarece preocupările continuă să se ridice asupra virusului, mai ales că membrii paddock-ului au fost testați și puși în auto-izolare, steaua Alfa Romeo a pus problema dacă ar trebui sa aibe loc Marele Premiu al Australiei.

El spune că este „probabil nu” apelul potrivit pentru a continua cursa și susține că nu ar merge înainte dacă echipele ar avea ultimul cuvânt.

„Nu are nimic de-a face cu noi, că este așa”, a spus Raikkonen. „Nu știu dacă este corect ce suntem aici. Probabil că nu.” Dar nu depinde de noi, nu este decizia noastră. Cred că dacă ar fi pur și simplu decizia tuturor echipelor, probabil că nu am fi aici.”

Corporația care organizează Marele Premiu Australian a instigat o serie de proceduri de gestionare a riscurilor, inclusiv ceea ce este în mod efectiv o interdicție pentru autografe și selfie-uri.

Raikkonen, unul dintre cei mai populari piloți ai sportului, a susținut mișcarea, explicând că este pentru siguranța fanilor la fel de mult ca și piloții. Este doar o parte din toată această situație”, a spus el. “Încerc să minimizez riscul pentru toată lumea, nu este doar pentru noi, ci și pentru fani.”

“Am auzit că există unii care se îmbolnăvesc în padoc, nimeni nu știe care este povestea asta. Nu este potrivit pentru noi, de asemenea, nu este potrivit pentru fani.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Vom vedea cum decurg lucrurile”.

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES