More

  Latest Posts

  Kimi Raikkonen nu se gândește încă la retragere

  Kimi Raikkonen este veteranul de vârstă al grilei actuale din Formula 1. Chiar dacă contractul său cu Alfa Romeo va expira la finalul sezonului, pilotul finlandez nu se gândește încă la retragere.

  Campion mondial în 2007, Kimi Raikkonen s-ar putea afla la ultimul său sezon în Formula 1. Contractul finlandezului cu Alfa Romeo va expira la finalul acestui an. Finlandezul a ratat la mustață o clasare în zona punctelor în Bahrain, finlandezul făcând o cursă mai mult decât decentă.

  “Nu știu dacă va face o diferență majoră ceea ce se va întâmpla anul viitor. Cu siguranță, anul acesta, ne dorim să facem o treabă bună și să ne simțim bine cu toții, atât piloții, cât și ceilalți membrii ai echipei. Cu cât e mai fericită lumea, cu atât mai bine iese treaba.” a comentat Raikkonen pentru un interviu acordat pentru Racing News 365.

  Întrebat despre posibilitatea retragerii, Kimi Raikkonen a fost vehement, finlandezul afirmând că încă nu se gândește la acest lucru. Totodată, finlandezul și-a exprimat punctul de vedere și asupra situației în care se află echipa elvețiană pentru restul sezonului.

  “Nu, nu mă gândesc încă la retragere. Momentan, noi lucrăm în continuare pentru a ne îmbunătăți performanțele. Sperăm să fie acolo unde ne-am propus, în zona punctelor. Cu siguranță nu va fi ceva ușor, dar toată echipa își dorește asta și lucrează din greu pentru acest obiectiv.” a concluzionat finlandezul.

  Cu Kimi Raikkonen și echipa sa, Alfa Romeo, ne vom reîntâlni în acest weekend, la Imola, în Italia. Acțiunea Marelui Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: iloq


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss