More

  Latest Posts

  KCMG anunță mai multe proiecte Honda Civic

  KCMG au dezvăluit planuri de a rula o Honda Civic Type R FK8 atât în noul campionat TCR Japan cât și în seria de anduranță Super Taikyu în 2019.

  Pilotul britanic, Matt Howson – care a concurat pentru KCMG în Campionatul Mondial de Anduranță în ultimele sezoane – va concura în ambele serii alături de șeful echipei, Paul Ip și de fostul campion Formula Renault Asia, Jim Ka To pentru evenimentele din Super Taijkyu.

  KCMG au avut o pereche de Honda Civic Type R-uri participante în seria TCR Europe în 2018 și au participat și la inaugurala serie TCR Malaysia mai devreme anul acesta.

  Echipa va concura și în WTCR anul acesta, mașinile fiind conduse de Tiago Monteiro și Attila Tassi.

  „Sunt foarte fericit să revin în scena de motorsport japonez, specific în TCR și în Super Taikyu cu KCMG și Honda,” spune Howson. „TCR Japan va însemna o schimbare de disciplină pentru mine, dar, am adorat mașinile de turism încă din anii 90 și întotdeauna mi-a plăcut să concurez roată la roată. Super Taikyu îmi va oferi oportunitatea de a continua să îmi explor pasiunea pentru curse de anduranță.

  „Testele inițiale cu Civic Type R au fost foarte promițătoare. Știu pistele japoneze bine și sper să avem parte de succes în ambele campionate.”

  „Suntem foarte fericiți să îl avem pe Matt înapoi la KCMG pentru activitățile noastre TCR de anul acesta din Asia,” spune Ip. „Între Matt și Jim Ka To avem doi piloți fantastici, care știu ce înseamnă anduranța și cunosc și pistele foarte bine.

  „Suntem foarte pozitivi în legătură cu posiblitățile de anul acesta și aștept cu nerăbdare să începem cursa de 5 ore de la Suzuka de weekendul acesta.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss