GP24 Media

LATEST POSTS

KCMG anunță mai multe proiecte Honda Civic

Vizualizări: 11965

KCMG au dezvăluit planuri de a rula o Honda Civic Type R FK8 atât în noul campionat TCR Japan cât și în seria de anduranță Super Taikyu în 2019.

Pilotul britanic, Matt Howson – care a concurat pentru KCMG în Campionatul Mondial de Anduranță în ultimele sezoane – va concura în ambele serii alături de șeful echipei, Paul Ip și de fostul campion Formula Renault Asia, Jim Ka To pentru evenimentele din Super Taijkyu.

KCMG au avut o pereche de Honda Civic Type R-uri participante în seria TCR Europe în 2018 și au participat și la inaugurala serie TCR Malaysia mai devreme anul acesta.

Echipa va concura și în WTCR anul acesta, mașinile fiind conduse de Tiago Monteiro și Attila Tassi.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Sunt foarte fericit să revin în scena de motorsport japonez, specific în TCR și în Super Taikyu cu KCMG și Honda,” spune Howson. „TCR Japan va însemna o schimbare de disciplină pentru mine, dar, am adorat mașinile de turism încă din anii 90 și întotdeauna mi-a plăcut să concurez roată la roată. Super Taikyu îmi va oferi oportunitatea de a continua să îmi explor pasiunea pentru curse de anduranță.

„Testele inițiale cu Civic Type R au fost foarte promițătoare. Știu pistele japoneze bine și sper să avem parte de succes în ambele campionate.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Suntem foarte fericiți să îl avem pe Matt înapoi la KCMG pentru activitățile noastre TCR de anul acesta din Asia,” spune Ip. „Între Matt și Jim Ka To avem doi piloți fantastici, care știu ce înseamnă anduranța și cunosc și pistele foarte bine.

„Suntem foarte pozitivi în legătură cu posiblitățile de anul acesta și aștept cu nerăbdare să începem cursa de 5 ore de la Suzuka de weekendul acesta.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES