GP24 Media

LATEST POSTS

Karting: Albert Sandu sa calificat in Finala la Trofeo Grifone in Sarno (Italia)

Karting
Vizualizări: 23832

După o evoluție ascendenta și promițătoare în cadrul antrenamentelor pentru concursul internațional de Karting “Trofeo Grifone”, pilotul echipei ABAS Timișoara Albert Sandu reușește să se califice în finala competiției unde din păcate, este inclus într-un carambol amplu, părăsind cursa.

Karting

Miercuri, odată cu reînceperea antrenamentelor Albert continua să confirme eliminând treptat carențele de pilotaj. Echipa ABAS Timișoara se așteaptă la o evoluție în ascensiune începând de vineri când se vă desfășură etapa a3-a “WSK Super Master Series”. Prefinala și Finala de duminica a concursului vor fi transmise live pe pagina oficiala de Facebook WSK Promotion.

Karting

Mai multe știri despre Karting găsiți AICI.

Sursa: GP24 / ABAS Timisoara
Photocredit: GP24 / ABAS Timisoara
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES