GP24 Media

LATEST POSTS

Junior Motorsport, un final de campionat in mare stil cu 9 podiumuri.

Junior
Vizualizări: 20560

Junior Motorsport: Municipiul Iași a găzduit ultima etapa a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), în weekendul 24-25 septembrie, care s-a desfășurat în fata Palatului Culturii cu un public numeros și cu o vreme perfecta pentru competiție.

Junior

Echipa Junior Motorsport a adus la start 11 piloți, printre care și trei ieșeni: Luca Gherghelah, Casiana Tăbârcea, aflata la prima ei participare, și Radu Lașai. Că de obicei, la sfârșitul concursului, doi piloți ai echipei, care anul viitor vor trece la nivelul următor și anume competiții de viteza pe circuit, au plimbat steagul echipei pe traseul concursului, acest lucru devenind deja o tradiție în cadrul echipei. Copiii au fost extrem de motivați și au dorit un rezultat bun la închiderea sezonului.

“Iași-ul devine o etapa de referință în cadrul echipei Junior Motorsport. Fiecare dintre copii a avut un motiv particular pentru care a vrut să facă performanta și acest lucru s-a văzut la rezultatele finale: unii pentru că pleacă la competițiile de circuit și au vrut să demonstreze că merita pe deplin aceasta promovare, alții pentru că au avut că obiectiv cucerirea unei poziții pe podiumul campionatului, și alții pentru că doreau să se autodepășească și să închidă sezonul cu un loc pe podiumul categoriei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Junior

De asemenea, părinții copiilor au fost prezenți în număr mare pentru a-i susține, emoțiile din ambele parți fiind vizibile. Până la urma, copiii au fost la înălțime și au cucerit nu mai puțin de 8 podiumuri din cele 12 disponibile în categoriile lor, aceasta fiind cea mai înaltă performanta a echipei. Țin să-l felicit pe organizatorul acestui campionat Teo Gheorghe pentru că a creat o rampa de lansare a noii generații de piloți, campionatul având cel mai mare număr de juniori din toate competițiile automobilistice naționale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sunt convins că acest lucru vă fi remarcat suficient și de Comisia de Juniori FRAS care se vă implica în dezvoltarea acestor viitori campioni”. a declarat Georgios Ladopoulos, fondatorul echipei Junior Motorsport, care de anul viitor vă scoate primii piloți instruiți în cadrul echipei pe circuitele europene, la numai 3 ani de la înființare.

Junior

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la aceasta etapa au fost următoarele:

Campionatul Național de Îndemănare Auto (FRAS)

Cât J1 (8-10 ani):

 • Locul 3: Alexandru Lepadatu (Craiova)
 • Locul 4: Arthur Chruscielewski (București)
 • Locul 8: Casiana Tăbârcea (Iași)

Cât J2 (11-12 ani):

 • Locul 1: Alexandru Panait (București)
 • Locul 2: Andrei Tudor (București)
 • Locul 3: Luca Gherghelah (Iași)

Junior

Cât J3 (13-14 ani):

 • Locul 1: Teo Naftan (București)
 • Locul 2: Alex Rotaru (București)
 • Locul 7: Radu Lașai (Iași)
 • Locul 8: Mară Savu (Brașov)
 • Locul 9: Ana Măria Chruscielewski (București)

Grupa Femina:

 • Locul 2: Ana Măria Chruscielewski (București)
 • Locul 3: Mară Savu (Brașov)

Echipe:

Junior

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticala, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontala, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Junior

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food Sibiu, Michelin, ScaniaMichelin și Rubi-coffee, Nuts, Chocolate.

Junior

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Junior
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Boboaca Ilie-Marius
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES