More

  Latest Posts

  Junior Motorsport, un final de campionat in mare stil cu 9 podiumuri.

  Junior Motorsport: Municipiul Iași a găzduit ultima etapa a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), în weekendul 24-25 septembrie, care s-a desfășurat în fata Palatului Culturii cu un public numeros și cu o vreme perfecta pentru competiție.

  Junior

  Echipa Junior Motorsport a adus la start 11 piloți, printre care și trei ieșeni: Luca Gherghelah, Casiana Tăbârcea, aflata la prima ei participare, și Radu Lașai. Că de obicei, la sfârșitul concursului, doi piloți ai echipei, care anul viitor vor trece la nivelul următor și anume competiții de viteza pe circuit, au plimbat steagul echipei pe traseul concursului, acest lucru devenind deja o tradiție în cadrul echipei. Copiii au fost extrem de motivați și au dorit un rezultat bun la închiderea sezonului.

  “Iași-ul devine o etapa de referință în cadrul echipei Junior Motorsport. Fiecare dintre copii a avut un motiv particular pentru care a vrut să facă performanta și acest lucru s-a văzut la rezultatele finale: unii pentru că pleacă la competițiile de circuit și au vrut să demonstreze că merita pe deplin aceasta promovare, alții pentru că au avut că obiectiv cucerirea unei poziții pe podiumul campionatului, și alții pentru că doreau să se autodepășească și să închidă sezonul cu un loc pe podiumul categoriei.

  Junior

  De asemenea, părinții copiilor au fost prezenți în număr mare pentru a-i susține, emoțiile din ambele parți fiind vizibile. Până la urma, copiii au fost la înălțime și au cucerit nu mai puțin de 8 podiumuri din cele 12 disponibile în categoriile lor, aceasta fiind cea mai înaltă performanta a echipei. Țin să-l felicit pe organizatorul acestui campionat Teo Gheorghe pentru că a creat o rampa de lansare a noii generații de piloți, campionatul având cel mai mare număr de juniori din toate competițiile automobilistice naționale.

  Sunt convins că acest lucru vă fi remarcat suficient și de Comisia de Juniori FRAS care se vă implica în dezvoltarea acestor viitori campioni”. a declarat Georgios Ladopoulos, fondatorul echipei Junior Motorsport, care de anul viitor vă scoate primii piloți instruiți în cadrul echipei pe circuitele europene, la numai 3 ani de la înființare.

  Junior

  Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la aceasta etapa au fost următoarele:

  Campionatul Național de Îndemănare Auto (FRAS)

  Cât J1 (8-10 ani):

  • Locul 3: Alexandru Lepadatu (Craiova)
  • Locul 4: Arthur Chruscielewski (București)
  • Locul 8: Casiana Tăbârcea (Iași)

  Cât J2 (11-12 ani):

  • Locul 1: Alexandru Panait (București)
  • Locul 2: Andrei Tudor (București)
  • Locul 3: Luca Gherghelah (Iași)

  Junior

  Cât J3 (13-14 ani):

  • Locul 1: Teo Naftan (București)
  • Locul 2: Alex Rotaru (București)
  • Locul 7: Radu Lașai (Iași)
  • Locul 8: Mară Savu (Brașov)
  • Locul 9: Ana Măria Chruscielewski (București)

  Grupa Femina:

  • Locul 2: Ana Măria Chruscielewski (București)
  • Locul 3: Mară Savu (Brașov)

  Echipe:

  Junior

  Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticala, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontala, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

  În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

  Junior

  Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food Sibiu, Michelin, ScaniaMichelin și Rubi-coffee, Nuts, Chocolate.

  Junior

  Linkuri Utile:
  Junior Motorsport – Timișoara
  Junior Motorsport – Târgu Mureș
  Junior Motorsport – Iași
  Junior Motorsport – Craiova
  Junior Motorsport – Brașov

  GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

  Junior
  Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

  Sursa: Comunicat - Junior Motorsport

  Photocredit: Boboaca Ilie-Marius


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss