More

  Latest Posts

  Junior Motorsport lansează primele centre zonale.

  Junior Motorsport un proiect initiat de Georgios Ladopoulos lansează primele centre zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri.

  La mai puțin de un an de la lansarea proiectului Junior Motorsport, a venit momentul că copii și tineri din țoață tara să aibă ocazia să se lanseze în arta pilotajului sportiv prin intermediul centrelor zonale de instruire a clubului. Primele doua astfel de centre se deschid în weekend 4-5 decembrie în Târgu Mureș și Brașov.

  Junior Motorsport

  ‘Sub deviza “Fast-Safe-Fun” lansam în data de 4 Decembrie la Târgu Mureș proiectul Junior Motorsport, care are că și obiectiv introducerea copiilor și tinerilor de 8-18 ani în plăcerea condusului și totodată prin perseverenta, aducerea cursanților la un nivel competitiv înalt în competițiile automobilistice destinate acestei categorii de vârste.

  Gândind mai departe acest proiect, avem certitudinea că prin aceste instruiri, copiii vor capătă o experiență și autocontrol pe care le pot folosii după vârsta de 18 ani, când o să aibă permis de conducere’ a declarat Levente Kovaci care are misiunea să instruiască copii din județele Mureș, Bistriță-Năsăud și Harghita.

  Junior Motorsport

  Deja în Municipiul Târgu Mureș, Junior Motorsport a obținut un parteneriat cu autoritățile locale, lucru care vă propulsa puternic acest proiect în rândul tinerilor din zona.

  ‘Sunt foarte bucuros că Junior Motorsport, programul de inițiere pentru copiii care vor să descopere lumea motorsportului i-și vă lansa cursurile  și la Brașov iar eu mă simt onorat că voi reprezenta în zona acest proiect unic în Romania’ a declarat Sergiu Paul Cornea, responsabil cu implementarea proiectului în județele Brașov și Covasna.

  Brașovul este tradițional un centru puternic de motorsport iar proiectul Junior Motorsport vine în sprijinul acestei tradiții prin multe parteneriate locale care sunt deja pe drum de a fi finalizate.

  Junior Motorsport

  Partenerii noștri locali, vor prelua atât curriculum cât și procedurile de instruire aplicate cu succes pe parcursul anului precedent și vor duce mai departe pasiunea pentru motorsport în rândul copiilor și tinerilor din zonele lor. Extinderea Junior Motorsport este un pas natural și da posibilitatea tuturor copiilor din tara să aibă acces la infrastructura clubului și să concureze fără că părinții lor să fie nevoiți să achiziționeze material sportiv pentru a deveni campioni’ a subliniat inițiatorul proiectului, Georgios Ladopoulos.

  Pe lângă prezentarea proiectului, copiii care vor veni la lansare vor avea ocazie să efectueze un traseu de slalom pe scaunul din dreapta a unei mașini de competiții condusa de unul dintre campioni clubului cu vârstă similara.

  Junior Motorsport

  Programul lansării este:

  • Târgu Mureș 4 decembrie, ora 11:00
  • Brașov 5 decembrie, ora 11:00,

  Iar informații legate de locații de lansare și program se pot obține de la partenerii locali ai clubului.

  Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile.  Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și intre ei ,este constructiva și le permite elevilor să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

  Junior Motorsport

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Junior Motorsport

  Photocredit: Junior Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss