GP24 Media

LATEST POSTS

Junior Motorsport lansează primele centre zonale.

Junior Motorsport
Vizualizări: 14442

Junior Motorsport un proiect initiat de Georgios Ladopoulos lansează primele centre zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri.

La mai puțin de un an de la lansarea proiectului Junior Motorsport, a venit momentul că copii și tineri din țoață tara să aibă ocazia să se lanseze în arta pilotajului sportiv prin intermediul centrelor zonale de instruire a clubului. Primele doua astfel de centre se deschid în weekend 4-5 decembrie în Târgu Mureș și Brașov.

Junior Motorsport

‘Sub deviza “Fast-Safe-Fun” lansam în data de 4 Decembrie la Târgu Mureș proiectul Junior Motorsport, care are că și obiectiv introducerea copiilor și tinerilor de 8-18 ani în plăcerea condusului și totodată prin perseverenta, aducerea cursanților la un nivel competitiv înalt în competițiile automobilistice destinate acestei categorii de vârste.

Gândind mai departe acest proiect, avem certitudinea că prin aceste instruiri, copiii vor capătă o experiență și autocontrol pe care le pot folosii după vârsta de 18 ani, când o să aibă permis de conducere’ a declarat Levente Kovaci care are misiunea să instruiască copii din județele Mureș, Bistriță-Năsăud și Harghita.

Junior Motorsport

Deja în Municipiul Târgu Mureș, Junior Motorsport a obținut un parteneriat cu autoritățile locale, lucru care vă propulsa puternic acest proiect în rândul tinerilor din zona.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

‘Sunt foarte bucuros că Junior Motorsport, programul de inițiere pentru copiii care vor să descopere lumea motorsportului i-și vă lansa cursurile  și la Brașov iar eu mă simt onorat că voi reprezenta în zona acest proiect unic în Romania’ a declarat Sergiu Paul Cornea, responsabil cu implementarea proiectului în județele Brașov și Covasna.

Brașovul este tradițional un centru puternic de motorsport iar proiectul Junior Motorsport vine în sprijinul acestei tradiții prin multe parteneriate locale care sunt deja pe drum de a fi finalizate.

Junior Motorsport

Partenerii noștri locali, vor prelua atât curriculum cât și procedurile de instruire aplicate cu succes pe parcursul anului precedent și vor duce mai departe pasiunea pentru motorsport în rândul copiilor și tinerilor din zonele lor. Extinderea Junior Motorsport este un pas natural și da posibilitatea tuturor copiilor din tara să aibă acces la infrastructura clubului și să concureze fără că părinții lor să fie nevoiți să achiziționeze material sportiv pentru a deveni campioni’ a subliniat inițiatorul proiectului, Georgios Ladopoulos.

Pe lângă prezentarea proiectului, copiii care vor veni la lansare vor avea ocazie să efectueze un traseu de slalom pe scaunul din dreapta a unei mașini de competiții condusa de unul dintre campioni clubului cu vârstă similara.

Junior Motorsport

Programul lansării este:

  • Târgu Mureș 4 decembrie, ora 11:00
  • Brașov 5 decembrie, ora 11:00,

Iar informații legate de locații de lansare și program se pot obține de la partenerii locali ai clubului.

Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile.  Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și intre ei ,este constructiva și le permite elevilor să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Junior Motorsport

Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES