Latest Posts

Junior Motorsport lansează la Timișoara, Iași și Botoșani.

Vizualizări: 14001

Junior Motorsport lansează centre zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri la Timișoara, Iași și Botoșani.

Junior Motorsport

La mai puțin de un an de la lansarea proiectului Junior Motorsport, a venit momentul  ca tinerii  din toată țara să aibă ocazia de a se lansa în arta pilotajului sportiv prin intermediul centrelor zonale de instruire ale clubului. Primele două astfel de centre s-au deschis deja la Brașov și Mureș, iar în următoarea perioadă va avea loc lansarea centrelor din Timișoara, Iași și Botoșani.

Conceptul Junior Motorsport este unul inovator prin care copiii au acces la baza materială a clubului pentru a se antrena și a participa la mai multe campionate, în funcție de nivelul lor de experiență. Așadar, în fiecare centru de instruire există o mașină special pregătită pentru inițiere și instruire de bază. În primul lor an competițional, la campionatele de Îndemânare și Super Slalom, clubul pune la dispoziția copiilor șase (6) Citroen Saxo VTS, pregătite conform normelor de siguranță FIA.

Junior Motorsport

La următoarea treaptă a evoluției copiilor, respectiv în Romanian Endurance Series și ROTAC, trei Peugeot 206 RC constituie un material de concurs foarte competitiv. Acest lucru a fost dovedit deja prin locul 1 ocupat de pilotul clubului. Radu Tămaș, la categoria Juniori, încă de la prima participare. Clubul Junior Motorsport este afiliat la Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) sub egida căreia se desfășoară toate campionatele naționale la care sportivii clubului iau parte.

Pe lângă prezentarea proiectului, copiii care vor veni la lansare vor avea ocazia să efectueze un traseu de slalom pe scaunul din dreapta al unei mașini de competiții pilotată de unul dintre campionii clubului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Junior Motorsport

Programul lansărilor și datele de contact pentru alte detalii sunt:

  • Timișoara / 20 martie / ora 11:00 – contact Alexandru Datcu tel: 0747 455171
  • Botoșani / 26 martie / ora 11:00 – contact Eugen Talpalariu tel: 0728 373727
  • Iași / 27 martie / ora 11:00 – contact Alin Butnariu tel: 0755 545665

Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor și tinerilor cu vârsta între 8-18 ani, care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și între ei, este constructivă și le permite elevilor să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt.

Junior Motorsport

George Ladopoulos (Manager Junior Motorsport): „Partenerii noștri locali, preiau atât curriculum cât și procedurile de instruire aplicate cu succes pe parcursul anului precedent și vor duce mai departe pasiunea pentru motorsport în rândul copiilor și tinerilor din zonele lor. Extinderea Junior Motorsport este un pas natural și dă posibilitatea tuturor copiilor din țară să aibă acces la infrastructura clubului și să concureze în mai multe campionate, fără ca părinții lor să fie nevoiți să achiziționeze material sportiv, pentru a deveni campioni.

De asemenea, faptul că multe firme precum Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, TIAB, RTH Proconstruct, Pan Food, Agora Center, susțin proiectul nostru, denotă un interes major pe plan național și ne dă posibilitatea să ne dotăm cu cel mai competitiv material de concurs.”

Junior Motorsport

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss