More

  Latest Posts

  Junior Motorsport continuă lansarea centrelor zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri.

  Timișoara, Botoșani și Iași au intrat de săptămâna trecută în rândul orașelor unde copiii pasionați de motorsport se pot instrui sub atenta îndrumare a instructorilor Junior Motorsport și pot deveni piloți în competiții automobilistice.

  Junior Motorsport

  Sub deviza “Fast-Safe-Fun” proiectul Junior Motorsport, care are ca obiectiv introducerea copiilor și tinerilor între 8 și 18 ani în arta pilotajului, crește, aducând sânge proaspăt din toată țara în motorsport.

  Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile. Sistemul de instruire, conceput si dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

  Junior Motorsport

  În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și între ei, este constructivă și le permite elevilor să ajungă la performanțe notabile într-un timp foarte scurt. Piloții ajung astfel să concureze în CNIA (Campionatul Național de Îndemânare Auto) și CNSS (Campionatul Național de Super Slalom). Ei pot apoi să promoveze și să ruleze în Romanian Endurance Series sau ROTAC (Romanian Time Attack). Toate aceste competiții sunt desfășurate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  George Ladopoulos (Manager Junior Motorsport): „Partenerii noștri locali aplică, atât curriculum-ul, cât și procedurile de instruire, care au adus anul trecut multe premii piloților noștri participanți la campionatele naționale de îndemânare și super slalom și au trimis anul acesta un număr record de șase piloți de circuit, ocupând chiar de la prima participare locul 1 la juniori. Dorința noastră este să reușim să descoperim cât mai multe talente autentice și să-i propulsăm la competițiile automobilistice naționale și internaționale.

  Junior Motorsport

  În acest scop, ne extindem continuu flota de mașini de competiție, alegând mereu modelele cele mai potrivite pentru specificul fiecărei competiții. De asemenea infrastructura noastră s-a extins anul acesta prin achiziția sistemelor de telemetrie, înregistrări video și comunicații radio identice cu cele folosite în competiții din străinătate.”

  De asemenea, am dori să vă solicităm atenția pentru, faptul că multe firme precum Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, TIAB, RTH Proconstruct, Pan Food, Agora Center, susțin proiectul nostru, denotă un interes major pe plan național și ne dă posibilitatea să ne dotăm cu cel mai competitiv material de concurs”.

  Junior Motorsport

  Linkuri Utile:
  Junior Motorsport – Timișoara
  Junior Motorsport – Târgu Mureș
  Junior Motorsport – Iași
  Junior Motorsport – Craiova
  Junior Motorsport – Brașov

  Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
  Photocredit: Junior Motorsport

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat - Junior Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss