GP24 Media

LATEST POSTS

Junior Motorsport continuă lansarea centrelor zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri.

Junior Motorsport
Vizualizări: 18472

Timișoara, Botoșani și Iași au intrat de săptămâna trecută în rândul orașelor unde copiii pasionați de motorsport se pot instrui sub atenta îndrumare a instructorilor Junior Motorsport și pot deveni piloți în competiții automobilistice.

Junior Motorsport

Sub deviza “Fast-Safe-Fun” proiectul Junior Motorsport, care are ca obiectiv introducerea copiilor și tinerilor între 8 și 18 ani în arta pilotajului, crește, aducând sânge proaspăt din toată țara în motorsport.

Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile. Sistemul de instruire, conceput si dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Junior Motorsport

În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și între ei, este constructivă și le permite elevilor să ajungă la performanțe notabile într-un timp foarte scurt. Piloții ajung astfel să concureze în CNIA (Campionatul Național de Îndemânare Auto) și CNSS (Campionatul Național de Super Slalom). Ei pot apoi să promoveze și să ruleze în Romanian Endurance Series sau ROTAC (Romanian Time Attack). Toate aceste competiții sunt desfășurate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

George Ladopoulos (Manager Junior Motorsport): „Partenerii noștri locali aplică, atât curriculum-ul, cât și procedurile de instruire, care au adus anul trecut multe premii piloților noștri participanți la campionatele naționale de îndemânare și super slalom și au trimis anul acesta un număr record de șase piloți de circuit, ocupând chiar de la prima participare locul 1 la juniori. Dorința noastră este să reușim să descoperim cât mai multe talente autentice și să-i propulsăm la competițiile automobilistice naționale și internaționale.

Junior Motorsport

În acest scop, ne extindem continuu flota de mașini de competiție, alegând mereu modelele cele mai potrivite pentru specificul fiecărei competiții. De asemenea infrastructura noastră s-a extins anul acesta prin achiziția sistemelor de telemetrie, înregistrări video și comunicații radio identice cu cele folosite în competiții din străinătate.”

De asemenea, am dori să vă solicităm atenția pentru, faptul că multe firme precum Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, TIAB, RTH Proconstruct, Pan Food, Agora Center, susțin proiectul nostru, denotă un interes major pe plan național și ne dă posibilitatea să ne dotăm cu cel mai competitiv material de concurs”.

Junior Motorsport

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES