Latest Posts

Junior Motorsport aduce o nouă serie de copii gata să cucerească podiumurile competițiilor în 2022.

Vizualizări: 15992

Junior Motorsport, proiect dedicat copiilor și tinerilor cu vârsta între 8 și 16 ani care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile, intră în cel de-al doilea an de viață cu o prezență mare în trei campionate naționale.

Junior

Dacă în Campionatul Național de Anduranță (RES) echipa a debutat cu 5 piloți încă de la prima etapă din martie, obținând locul 1 în clasamentul juniorilor, la Campionatele de Îndemânare și Super Slalom care încep la Ploiești pe 14/15 mai, echipa aliniază la start nu mai puțin de 11 piloți. Majoritatea sunt la prima participare în competițiile automobilistice, fiind instruiți în perioada de iarnă de mentorii echipei.

Conceptul fiind deja extins în toată țara, pe lângă piloți din București, la start vor fi aliniați și piloți din Brașov, Craiova, Iași și Vaslui iar la volanul mașinilor de competiție ale echipei vor participa pentru prima data și două domnișoare.

Junior

Clubul Junior Motorsport a luat ființă la începutul anului 2021, iar anul acesta a devenit, practice, o Academie de Motorsport, copiii fiind împărțiți în diferite campionate și categorii automobilistice, în funcție de vârsta și de experiența lor.

Așadar, la Ploiești pe 14 și 15 mai echipa va alinia la startul celor două campionate care se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), următorii piloți:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA)

  • Cat J1 (8-10 ani): Arthur Chruscielewski (B), Alexandru Lepădatu (DJ)
  • Cat J2 (11-12 ani): Alexandru Panait (B), Luca Gherghelah (IS), Radu Mușat (B), Andrei Tudor (B)
  • Cat J3 (13-14 ani): Ana Maria Chruscielewski (B), Mara Savu (BV), Alexandru Rotaru (B)

Campionatul Național de Super Slalom (CNSS)

  • Cat J1 (14-16 ani): Patrick Drăgușin (B), Codruț Radu (VS)

Junior

Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza „Fast, Safe, Fun”, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv, interacțiunea atât cu instructorul căt și între ei fiind una foarte constructivă care le permite să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt. Instruirea copiilor se face în centrele zonale din București, Brașov, Târgu Mureș, Iași, Botoșani, Craiova, Cluj și Timișoara unde tot mai mulți copii se pregătesc să intre în CNIA și CNSS până la sfârșitul anului competițional.

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-Ferfelis, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food Sibiu, Michelin.

Parteneri media: Autoștiri, RPM Racing, GP24Media.

Parteneri tehnici: Just Classics, Pop Rally Team, Gorgo’s Garage.

Junior

George Ladopoulos (Manager și Fondator Junior Motorsport): “Faptul că în numai un an am reușit să devenim cea mai mare echipă de copii și tineri din țară cu rezultate deosebite, pornind practic de la zero, arată că atât conceptul cât și munca depusă sunt la un nivel nemaiîntâlnit în România iar planurile de viitor sunt deja stabilite.

Dorința noastră este să oferim o șansă tuturor copiilor pasionați să-și dezvolte abilitățile de pilot, chiar dacă nu vor urmări o carieră profesionistă. Proiectul nostru este construit în așa fel încât costurile de instruire și participare la competiții să fie păstrate la un nivel accesibil, rezultatele depinzând de talentul și munca pe care le depune fiecare copil. Pe de altă parte, oferim piloților noștri oportunitatea de a se dezvolta continuu, urcând progresiv de la competiții îndemânare până la întreceri pe circuit. Baza noastră materială este într-un proces de expansiune și vizăm cele mai rapide și fiabile mașini pentru fiecare campionat în care activăm.”

Junior

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss