GP24 Media

LATEST POSTS

Junior Motorsport a luat multe podiumuri și un hat-trick la Pitești.

Junior
Vizualizări: 33093

Junior Motorsport: Cea de a cincea etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), organizat de GTAutoClub Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) a avut loc la Pitești Retail Parc, in weekendul 20-21 august.

Junior

Copiii echipei Junior Motorsport s-au întors din scurta pauză a campionatului cu poftă de adrenalină și și-au dovedit încă o dată supremația urcând pe podiumurile diverselor categorii  de nu mai puțin de șapte ori. Atmosfera relaxantă din cadrul echipei, părinții care își sprijină copiii, echipa tehnică bine pregătita și instructorii care alergau în sus și in jos ca să fluidizeze fluxul către start, au oferit un spectacol de zile mari, apreciat de toți cei prezenți. Timpii copiilor au coborât constant pe tot parcursul weekend-ului, iar bucuria lor a fost evidentă.

Junior

„Cel de-al doilea sezon al conceptului Junior Motorsport continuă succesul primului an, generația actuală având exemple demne de urmat in colegii lor mai mari. Campionatele de Îndemânare și Super Slalom sunt rampele de lansare ale copiilor în motorsport iar, în funcție de vârstă și rezultate, ei trec la nivelul următor și anume competițiile pe circuit. Tot programul este gândit în așa fel încât copiii să parcurgă un drum natural spre  performanță, asimilând pe parcursul etapelor experiența și abilitățile necesare unui pilot profesionist”.

„Mulți dintre copii sunt deja pregătiți să treacă la competițiile pe circuit în 2023, și forțează nota pentru a dovedi că  merită să fie promovați la ‘echipa mare’. Acesta este și avantajul major al conceptului Junior Motorsport, copiii au un drum bine definit de urmat și știu că dacă au rezultate bune, acest drum este deschis”, a declarat Georgios Ladopoulos, fondatorul echipei Junior Motorsport.

Junior

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la această etapă au fost următoarele:

CNIA (Campionatului Național de Îndemânare Auto)FRAS

Cat J1 (8-10 ani)

  • Locul 2: Alexandru Lepădatu (Craiova)
  • Locul 3: Arthur Chruscielewski (București)

Cat J2 (11-12 ani)

  • Locul 1: Alexandru Panait (București)
  • Locul 2: Andrei Tudor (București)
  • Locul 3: Luca Gherghelah (Iași)

Junior

Cat J3 (13-14 ani)

  • Locul 2: Teo Naftan (București)
  • Locul 4: Alex Rotaru (București)
  • Locul 6: Ana Maria Chruscielewski (București)

Grupa Femina, locul 2: Ana Maria Chruscielewski (București)

Echipe: Locul 4

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticala, prin participarea piloților in mai multe campionate, cat si pe orizontala, prin extinderea in toata tara, a dat posibilitatea multor tineri sa intre in motorsport cu bugete rezonabile si cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput si dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca si performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

In cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cat si intre ei, este constructiva si le permite piloților tineri sa ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Junior

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food SibiuMichelin.

Parteneri media: Autoștiri, RPM Racing, GP24Media.

Parteneri tehnici: Just ClassicsPop Rally TeamGorgo’s Garage.

Junior

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES