Latest Posts

Județul Covasna găzduiește în acest weekend al doilea eveniment automobilistic din acest an.

Vizualizări: 14623

Daca la începutul lunii (10-12 ianuarie) am putut admira superbele “doamne” într-un peisaj  de excepție la etapa cu numărul patru a HISTORIC WINTER RALLY, în acest weekend liniștea munților vă fi înlocuită cu sunetul celor 54 de echipaje atât din tara cât și din străinătate  ce se vor alinia la startul Winter Rally, într-un total de 98km de probe speciale.

Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, cel ce și-a adjudecat titlul de Campion National Absolut în Campionatul National de Raliuri în ultimii doi ani, și-a anunțat prezenta la etapa cu numărul 13 a Winter Rally Covasna împreună cu navigatorul sau Sergiu Itu pe un Subaru Impreza. Un alt echipaj surpriza din partea echipei campioane este echipajul format din Borbely Karoly-Sebastian Itu ce se vă bucura de probele speciale într-un Peugeot 208 R2.

Județul Covasna găzduiește în acest weekend al doilea eveniment automobilistic din acest an.

La aceasta competiție prezenta internațională este una însemnată, județul Covasna găzduind astfel echipaje din Italia, Ungaria, Bulgaria și Romania.

O prezentă marcanta a motorsportului mondial, Fabrizia Pons, vă concura din dreapta unei Skoda Fabia R5 alături de Alberto Battistoli. Cu o istorie însemnată în motorsportul mondial, Fabrizia Pons este unul dintre putinii concurenți ce a punctate atât din postura de pilot cât și din cea de copilot în WRC.  Aceasta a scris istorie alături de Michele Mouton în WRC, fiind primul echipaj exclusiv feminin care a câștigat în cea mai puternică  divizie din lume.

Atât planul orar al evenimentului cât și lista de participanți și alte detalii se pot găsi pe site-ul organizator, www.autocrono.ro.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: GP24 Fotograf, Ana Maria Florea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss