Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Județul Covasna găzduiește în acest weekend al doilea eveniment automobilistic din acest an.

  Daca la începutul lunii (10-12 ianuarie) am putut admira superbele “doamne” într-un peisaj  de excepție la etapa cu numărul patru a HISTORIC WINTER RALLY, în acest weekend liniștea munților vă fi înlocuită cu sunetul celor 54 de echipaje atât din tara cât și din străinătate  ce se vor alinia la startul Winter Rally, într-un total de 98km de probe speciale.

  Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, cel ce și-a adjudecat titlul de Campion National Absolut în Campionatul National de Raliuri în ultimii doi ani, și-a anunțat prezenta la etapa cu numărul 13 a Winter Rally Covasna împreună cu navigatorul sau Sergiu Itu pe un Subaru Impreza. Un alt echipaj surpriza din partea echipei campioane este echipajul format din Borbely Karoly-Sebastian Itu ce se vă bucura de probele speciale într-un Peugeot 208 R2.

  La aceasta competiție prezenta internațională este una însemnată, județul Covasna găzduind astfel echipaje din Italia, Ungaria, Bulgaria și Romania.

  O prezentă marcanta a motorsportului mondial, Fabrizia Pons, vă concura din dreapta unei Skoda Fabia R5 alături de Alberto Battistoli. Cu o istorie însemnată în motorsportul mondial, Fabrizia Pons este unul dintre putinii concurenți ce a punctate atât din postura de pilot cât și din cea de copilot în WRC.  Aceasta a scris istorie alături de Michele Mouton în WRC, fiind primul echipaj exclusiv feminin care a câștigat în cea mai puternică  divizie din lume.

  Atât planul orar al evenimentului cât și lista de participanți și alte detalii se pot găsi pe site-ul organizator, www.autocrono.ro.

  Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea

  Photocredit: GP24 Fotograf, Ana Maria Florea  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss