More

  Latest Posts

  Jorge Martin cel mai rapid, calificările MotoGP în Qatar.

  Jorge Martin câștigă prima sesiune de calificări din sezonul 2022 al MotoGP și își plasează motocicleta Pramac Ducati în Pole Position.

  Tânărul spaniol și-a făcut un nume în Qatar în sezonul trecut, când a obținut primul pole position la a doua sa apariție în MotoGP, în Marele Premiu de la Doha, înainte de a termina al treilea în cursă. Jorge Martin va continua să folosească motorul integral Ducati 2022 și nu versiunea hibridă pe care au trecut piloții echipei de uzină Francesco Bagnaia și Jack Miller.

  Jorge Martin

  Într-o primă calificare palpitantă a anului, Jorge Martin a obținut primul loc în ultimul tur cu un timp de 1m53,011s pentru a obține al cincilea pole position din cariera sa la MotoGP. El l-a condus pe Enea Bastianini de la Gresini pe un Ducati cu specificația 2021, în timp ce Marc Marquez de la Honda a completat prima linie, după ce a concurat ultima dată în Qatar în 2019.

  Miller a fost primul dintre Ducati-urile echipei de fabrică pe locul patru, în timp ce Aleix Espargaro de la Aprilia a fost un puternic al cincilea, în fața celei de-a doua echipe de fabrică Honda a lui Pol Espargaro, a lui Brad Binder pe KTM și a campionului mondial din 2020, Joan Mir pe Suzuki.

  Jorge Martin

  Bagnaia a fost al nouălea pe celălalt monopost al echipei de fabrică Ducati, în timp ce Alex Rins l-a condus pe un dezamăgit campion mondial în exercițiu, Fabio Quartararo, pe locul 11, în timp ce cele două Yamaha de fabrică au ocupat ultimele două locuri în Q2.

  Rezultatul calificărilor MotoGP Grand Prix of Qatar:

  Jorge Martin

  • Cursa MotoGP de duminică, cu 22 de tururi, va începe la ora locală 18:00 (17:00, ora României).
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss