More

  Latest Posts

  Jorge Lorenzo și-a anunțat retragerea din MotoGP

  Jorge Lorenzo și-a anunțat retragerea din MotoGP în această după-amiază. Așa cum fusese stabilit încă de la prânz, pilotul spaniol a ținut o conferință de presă “excepțională” înaintea startului weekendului valencian.

  Imediat după ce conferința de presă a început, ibericul a confirmat suspiciunile tuturor celor prezenți în centrul media și a anunțat retragerea imediată din MotoGP.

  Cariera lui Jorge Lorenzo a fost una excepțională, cu cinci titluri mondiale, dintre care trei la clasa regină, MotoGP. Ibericul a fost deseori în centrul controverselor, mai ales după titlul adjudecat într-o manieră foarte controversată în 2015.

  Lorenzo a debutat la clasa regină alaturi de Yamaha, în 2008. Imediat, el a devenit un nume de referință în motomondial și a reușit să își adjudece trei titluri mondiale cu gruparea din Iwata, în 2010, 2012 și 2015.

  După plecarea de la Yamaha, Lorenzo nu s-a regăsit deloc nici la Ducati și nici la Honda, cu cei din urmă având un sezon catastrofal anul acesta.

  Lorenzo a concurat în 2019 alaturi de Honda, dar, a fost o umbră a pilotului de odinioară, el nereușind nici măcar o clasare in top zece. Mai mult decat atât, ibericul a avut parte de numeroase accidentări și a fost nevoit chiar sa absenteze de la câteva grand prixuri in 2019.

  Marele Premiu al Comunității Valenciene va avea loc în acest weekend, startul urmând să aibă loc mâine, cu antrenamentele libere dedicate piloților celor trei clase din motomondial.

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes

  Photocredit: Honda Racing Corporation


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss