GP24 Media

LATEST POSTS

Jorge Lorenzo a anunțat o conferință de presă “excepțională” la Valencia

Vizualizări: 17913

Lumea motociclismului vuiește după ce Jorge Lorenzo a anunțat o conferință de presă “excepțională” care va avea loc astăzi, la Valencia, începând cu ora 16.

Lorenzo a avut un sezon foarte dificil alături de Honda. Triplu campion mondial la clasa regină, Lorenzo nu a reușit nici o clasare în top zece pe parcursul lui 2019.

Jorge Lorenzo a semnat cu Honda la finele lui 2018, după două sezoane dificile alături de Ducati. Spaniolul are în palmaresul său trei titluri mondiale la clasa MotoGP, toate obținute alături de Yamaha, în 2010, 2012 și 2015.

Pilotul spaniol nu a dorit să ofere alte detalii asupra evenimentului de la Valencia. Singurele amănunte cunoscute sunt prezența lui Carmelo Ezpeleta și a tuturor piloților spanioli implicați în campionatul mondial de motociclism viteză.

Marele Premiu al Comunității Valenciene va debuta mâine, cu primele antrenamente libere ale celor trei clase din motomondial.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: Everything MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES