More

  Latest Posts

  Jorge Lorenzo a anunțat o conferință de presă “excepțională” la Valencia

  Lumea motociclismului vuiește după ce Jorge Lorenzo a anunțat o conferință de presă “excepțională” care va avea loc astăzi, la Valencia, începând cu ora 16.

  Lorenzo a avut un sezon foarte dificil alături de Honda. Triplu campion mondial la clasa regină, Lorenzo nu a reușit nici o clasare în top zece pe parcursul lui 2019.

  Jorge Lorenzo a semnat cu Honda la finele lui 2018, după două sezoane dificile alături de Ducati. Spaniolul are în palmaresul său trei titluri mondiale la clasa MotoGP, toate obținute alături de Yamaha, în 2010, 2012 și 2015.

  Pilotul spaniol nu a dorit să ofere alte detalii asupra evenimentului de la Valencia. Singurele amănunte cunoscute sunt prezența lui Carmelo Ezpeleta și a tuturor piloților spanioli implicați în campionatul mondial de motociclism viteză.

  Marele Premiu al Comunității Valenciene va debuta mâine, cu primele antrenamente libere ale celor trei clase din motomondial.

   

   

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes

  Photocredit: Everything MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss