GP24 Media

LATEST POSTS

Johan Kristoffersson se impune în Franța

Vizualizări: 9704

Johan Kristoffersson-VW Polo RX a reușit o nouă victorie în Campionatul Mondial de Rallycross, fiind reușita cu numărul 7 din sezonul 2018. Finala a fost una foarte strânsă, dar suedezul a gestionat bine situația și a câștigat cursa. Norvegienii Andreas Bakkerud-Audi S1 RX și Petter Solberg-VW Polo RX urcă alături de Kristoffersson pe podium. Celeilați piloți ce au terminat in puncte sunt Mattias Ekstrom-Audi S1 RX, Timmy Hansen și Sebastien Loeb, ambii pe Peugeot 208 RX.

În clasamentul general, Kristoffersson conduce, Bakkerud este pe 2, iar Solberg pe 3.

Peste două saptămâni va avea loc următoarea etapă a World RX, mai exact în weekendul 15-16 septembrie, în Letonia.

Foto-Facebook-Fia World Rallycross Championship

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES