Latest Posts

Johan Kristoffersson câștigă ultima etapă din World Rallycross

Vizualizări: 22181

Deja încoronat campion mondial, suedezul Johan Kristoffersson – VW Polo R RX câștigă și ultima rundă din 2018 a Campionatului Mondial de Rallycross, Africa de Sud. Pe podium au mai venit Mattias Ekstrom-Audi S1 RX și Sebastien Loeb-Peugeot 208 RX. Kevin Hansen-Peugeot 208 RX este singurul pilot ce a terminat în afara podiumului. Finala a fost marcată de accidentul dintre Timmy Hansen-Peugeot 208 RX și Petter Solberg-VW Polo R RX.

Podiumulul sezonului 2018 din Campionatul Mondial de Rallycross:

1.Johan Kristoffersson

2.Mattias Ekstrom

3.Andreas Bakkerud.

Sezonul 2019 al World Rallycross va fi prezent și pe GP24.ro

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursă text-Andrei Mangalia-RPM Racing Ro

Poto-Facebook-Johan Kristoffersson

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss