GP24 Media

LATEST POSTS

Johan Kristoffersson ajunge la cea de-a opta victorie din sezon

Vizualizări: 13627

Johan Kristoffersson-VW Polo GTI RX reușește o nouă victorie stagională în Campionatul Mondial de Rallycross în Letonia, fiind cea de-a opta din 2018. Mattias Ekstrom-Audi S1 RX și Sebastien Loeb-Peugeot 208 RX. Celelalte nume ce au punctat sunt Niclas Gronholm-Hyundai i20 RX, Timmy Hansen-Peugeot 208 RX și Kevin Hansen-Peugeot 208 RX.

În clasamentul general, Kristoffersson este lider, el fiind urmat de Ekstrom și Andreas Bakkerud.

Următoarea rundă a World RX va avea loc în America, pe Circuit of The Americas, în perioada 28-30 septembrie.

Foto-Fiaworldrallycross.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES