More

  Latest Posts

  Jock Clear va deveni noul instructor pentru juniorii Ferrari

  Ferrari dorește să maximizeze rolul lui Jock Clear în Formula 1, așadar îi va oferi mai mulți tineri piloți, pe care să îi formeze, inclusiv pe Mick Schumacher. Clear a fost inginerul lui Villeneuve, la Williams, în 1997, când acesta a obținut titlul, iar după, a fost un factor important pentru Ferrari, începând cu 2015.

  De la începutul anului 2019, Clear a fost instructorul lui Charles Leclerc, acționând ca mediator între monegasc și ingineri, înainte de a se obișnui unii cu ceilalți. Șeful Ferrari, Mattia Binotto, a dezvăluit acum, că Clear va avea un rol mai amplu, în ceea ce privește pregătirea juniorilor echipei – incluzandu-i pe Schumacher și Schwartzman.

  „Jock Clear este o persoană minunată și un adevărat profesionist, de asemenea, este la Ferrari, de mult timp”, a spus Binotto. „Am avut câteva discuții cu el, în ultimele săptămâni și i-am spus că am dori să ne ajute cu pregătirea tinerilor, nu numai a lui Charles, dar și a piloților din cadrul Academiei Ferrari.”

  „Anul acesta îl avem pe Mick la Haas, care debutează în F1, dar și mulți alți piloți din F2, cum ar fi Robert Schwartzman. Mai este și Callum Ilott, care va fi pilotul nostru de teste în 2021 și va avea ocazia să lucreze în simulator și să iasă pe circuit în antrenamentele libere. Deci rolul lui Jock va fi să îi formeze pe acești piloți, până ajung să atingă potențialul maxim.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss