More

  Latest Posts

  Joan Mir încă are probleme respiratorii după marele accident din testele MotoGP

  Joan Mir recunoaște că accidentul său uriaș din testele de la Brno din august, l-a determinat să aibă probleme cu respirația în unele curse de MotoGP mai târziu în sezonul 2019. Mir a fost nevoit să rateze Marele Premiu austriac și britanic după ce a suferit contuzii pulmonare într-un accident violent la 299 km/h în timpul testului post-cursă de la Brno.

  S-a întors la Misano și a reușit un top opt, înainte de a termina anul ca cel de-al doilea cel mai bun începător, pe locul 12 în clasament. Însă Mir a dezvăluit la Valencia că s-a luptat să respire în cursele din Malaezia și Thailanda și spune că medicii i-au spus că rănile sale vor avea nevoie probabil de șase luni pentru a se vindeca complet. “M-am luptat [în curse], dar nu aici”, a spus Mir la finala de la Valencia.

  Mir 1

  „M-am luptat în Malaezia pentru că atunci când temperatura și umiditatea sunt cu adevărat ridicate, mă străduiesc să respir mai mult decât în ​​mod normal.” La final, pentru Valencia, aceasta nu a fost o problemă [și] nici pentru Australia sau Japonia. Dar pentru Thailanda și Sepang, da. „Acum avem timp să ne recuperăm. Medicii spun că această accidentare are probabil nevoie chiar de șase luni pentru a se vindeca.

  “Am nevoie de mai mult timp pentru a mă pregăti la 100% pentru că am avut accidentarea, apoi imediat am avut cursa Misano și nu ne-am oprit niciodată. Pauză va fi foarte bună pentru mine.”

  Mir a reușit nouă top 10 finale în primul său an în MotoGP și a rezumat anul spunând că are „potențial, dar ghinion”. El a adăugat că atât el însuși, cât și Suzuki au avut adesea ritmul „să lupte pentru primii trei”, dar a fost împiedicat de performanțele necalificate. ” Un sezon dificil din cauza accidentărilor, unul mare”, a adăugat Mir, care s-a calificat doar pe primele trei rânduri de cinci ori în 2019.

  “La sfârșit voi spune [am avut] potențial, dar ghinion. Este ceea ce aș spune despre acest sezon.” Am arătat în multe practici, chiar și în curse, că ritmul nostru a fost [acolo] pentru a lupta pentru primii trei. “Dar atunci, a trebuit să revenim în continuare și, în această categorie suntem toți cu adevărat apropiați și este foarte dificil să facem întotdeauna diferența. Asta este ceea ce trebuie să îmbunătățim.”

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss