Latest Posts

Joan Mir încă are probleme respiratorii după marele accident din testele MotoGP

Vizualizări: 10595

Joan Mir recunoaște că accidentul său uriaș din testele de la Brno din august, l-a determinat să aibă probleme cu respirația în unele curse de MotoGP mai târziu în sezonul 2019. Mir a fost nevoit să rateze Marele Premiu austriac și britanic după ce a suferit contuzii pulmonare într-un accident violent la 299 km/h în timpul testului post-cursă de la Brno.

S-a întors la Misano și a reușit un top opt, înainte de a termina anul ca cel de-al doilea cel mai bun începător, pe locul 12 în clasament. Însă Mir a dezvăluit la Valencia că s-a luptat să respire în cursele din Malaezia și Thailanda și spune că medicii i-au spus că rănile sale vor avea nevoie probabil de șase luni pentru a se vindeca complet. “M-am luptat [în curse], dar nu aici”, a spus Mir la finala de la Valencia.

Joan Mir încă are probleme respiratorii după marele accident din testele MotoGP

„M-am luptat în Malaezia pentru că atunci când temperatura și umiditatea sunt cu adevărat ridicate, mă străduiesc să respir mai mult decât în ​​mod normal.” La final, pentru Valencia, aceasta nu a fost o problemă [și] nici pentru Australia sau Japonia. Dar pentru Thailanda și Sepang, da. „Acum avem timp să ne recuperăm. Medicii spun că această accidentare are probabil nevoie chiar de șase luni pentru a se vindeca.

“Am nevoie de mai mult timp pentru a mă pregăti la 100% pentru că am avut accidentarea, apoi imediat am avut cursa Misano și nu ne-am oprit niciodată. Pauză va fi foarte bună pentru mine.”

Mir a reușit nouă top 10 finale în primul său an în MotoGP și a rezumat anul spunând că are „potențial, dar ghinion”. El a adăugat că atât el însuși, cât și Suzuki au avut adesea ritmul „să lupte pentru primii trei”, dar a fost împiedicat de performanțele necalificate. ” Un sezon dificil din cauza accidentărilor, unul mare”, a adăugat Mir, care s-a calificat doar pe primele trei rânduri de cinci ori în 2019.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“La sfârșit voi spune [am avut] potențial, dar ghinion. Este ceea ce aș spune despre acest sezon.” Am arătat în multe practici, chiar și în curse, că ritmul nostru a fost [acolo] pentru a lupta pentru primii trei. “Dar atunci, a trebuit să revenim în continuare și, în această categorie suntem toți cu adevărat apropiați și este foarte dificil să facem întotdeauna diferența. Asta este ceea ce trebuie să îmbunătățim.”

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss