GP24 Media

LATEST POSTS

Joan Mir a fost nominalizat la categoria Breakthrough of the year la premiile Laureus

Vizualizări: 19149

 

După ce a uimit asistența în 2020 cu un sezon foarte constant, Joan Mir a fost nominalizat la categoria Breakthrough of the year în cadrul premiilor Laureus. Spaniolul, în vârstă de 23 de ani, a obținut în premieră titlul mondial la clasa MotoGP, alături de Suzuki.

Anul trecut, Joan Mir a fost unul dintre cei nouă câștigători diferiți de GP la clasa regină a motomondialului. Spaniolul și-a adjudecat prima victorie din carieră, la Valencia, acolo unde și-a adjudecat și matematic primul său titlu mondial la categoria mare, cu o etapă înainte de finalul stagiunii.

La categoria Breakthrough of The Year, Mir se va duela cu Patrick Mahomes (fotbal american), Ansu Fati (fotbal), Tadej Pogacar (ciclism), Dominic Thiem (tenis) și Iga Swiatek (tenis). De altfel, spaniolul a fost nominalizat în premieră la această categorie.

Joan Mir a oprit pauza de douăzeci de ani fără titluri mondiale pentru Suzuki. Echipa japoneză și-a adjudecat ultimul titlu înainte de cel al lui Mir în 2000, prin Kenny Roberts Jr. Totodată, Suzuki și-a adjudecat titlul mondial la echipe.

Mir nu este primul pilot din MotoGP nominalizat la această categorie a premiilor Laureus. În 2014, Marc Marquez a câștigat marele premiu al categoriei Breakthrough of The Year, după titlul mondial adjudecat în sezonul de debut la MotoGP, în 2013.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Autosport
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES