More

  Latest Posts

  Joan Mir a fost nominalizat la categoria Breakthrough of the year la premiile Laureus

   

  După ce a uimit asistența în 2020 cu un sezon foarte constant, Joan Mir a fost nominalizat la categoria Breakthrough of the year în cadrul premiilor Laureus. Spaniolul, în vârstă de 23 de ani, a obținut în premieră titlul mondial la clasa MotoGP, alături de Suzuki.

  Anul trecut, Joan Mir a fost unul dintre cei nouă câștigători diferiți de GP la clasa regină a motomondialului. Spaniolul și-a adjudecat prima victorie din carieră, la Valencia, acolo unde și-a adjudecat și matematic primul său titlu mondial la categoria mare, cu o etapă înainte de finalul stagiunii.

  La categoria Breakthrough of The Year, Mir se va duela cu Patrick Mahomes (fotbal american), Ansu Fati (fotbal), Tadej Pogacar (ciclism), Dominic Thiem (tenis) și Iga Swiatek (tenis). De altfel, spaniolul a fost nominalizat în premieră la această categorie.

  Joan Mir a oprit pauza de douăzeci de ani fără titluri mondiale pentru Suzuki. Echipa japoneză și-a adjudecat ultimul titlu înainte de cel al lui Mir în 2000, prin Kenny Roberts Jr. Totodată, Suzuki și-a adjudecat titlul mondial la echipe.

  Mir nu este primul pilot din MotoGP nominalizat la această categorie a premiilor Laureus. În 2014, Marc Marquez a câștigat marele premiu al categoriei Breakthrough of The Year, după titlul mondial adjudecat în sezonul de debut la MotoGP, în 2013.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss