GP24 Media

LATEST POSTS

Jerome France s-a impus la Trofeul Mangalia 2022.

France, Mangalia
Vizualizări: 23759

Jerome France câștigă și în acest an Trofeul Mangalia, prima etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered by Superbet. Podiumul este completat de Mihai Leu și Costel Cășuneanu.

În clasamentul echipelor, echipa Racing For Fun formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Andronache domină clasamentul cu un total de 27 de puncte, urmat de Real Racing formată din Jerome France și Didier Balcaen, al treilea loc fiind ocupat de UniCredit Leasing Super Rally Team formată din Mihai Leu și Andrei Dună. Etapa s-a încheiat cu succes, concurenții înregistrând timpi mai buni decât în sezonul anterior.

France, Mangalia

Jerome France a revenit la Mangalia la volanului unui Nova Proto NP03, monopost unic în lume. Deși recordul anterior setat de francez pe circuitul din Mangalia a fost de 2:35.205, în acest an și-a stabilit un nou record de 2:26.369 stabilit în manșa secundă de concurs. Deși coechipierul Didier Balcaen a avut ghinion în prima manșă de antrenamente, echipa celor doi a reușit să ocupe locul secund în podiumul echipelor.

France, Mangalia

Mihai Leu a concurat la volanului unui Radical SR8, reușind să încheie etapa cu un timp de 2:31.670. La volanul unei Skoda Fabia RS, Costel Cășuneanu ocupă al treilea loc pe podium cu un timp de 2:31.709. Pentru locul al patrulea, alte două monoposturi au dus o luptă strânsă, localnicul Emil Ghinea al echipei GP24 fiind depășit de Aurelian Andronache în cea de-a doua manșă de concurs.

France, Mangalia

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Multiplul campion național la karting și câștigător al Radical Romanian Cup, clasa SR1 în 2021 Leo Borlovan cealaltă componentă a echipei GP24 a avut parte de un incident în ultima manșă de concurs, însă nu l-a oprit să adune puncte, datorită timpului înregistrat în prima manșă. Juniorii Bogdan Duma și Andrei Dună au dovedit că sunt capabili să concureze printre cei mai buni, oferind spectacol pe traseul amenajat din zona portului.

France, Mangalia

Clubul organizatoric AMC Racing, împreună cu directorul organizatoric Raluca Ghinea și întreaga echipă doresc să mulțumească Primăriei Mangalia și locuitorilor pentru toată susținerea acordată. Trofeul Mangalia a fost organizat sub egida FRAS (Federației Române de Automobilism Sportiv), cu sprijinul partenerului principal SuperBet.

Echipa organizatorică dorește să mulțumească sponsorilor Mera Brise, Exclusiv Auto, Damen, United Media și Popescu și Asociații pentru toată implicarea în organizarea acestei etape. Evenimentul a fost difuzat în direct pe postul de televiziune național Prima TV Sport, postul de radio Kiss FM promovând în același timp competiția la nivel național.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Super Rally găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Super Rally
Photocredit: Stana Mihai - PixiMedia
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES