More

  Latest Posts

  Jerome France s-a impus la Trofeul Mangalia 2022.

  Jerome France câștigă și în acest an Trofeul Mangalia, prima etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered by Superbet. Podiumul este completat de Mihai Leu și Costel Cășuneanu.

  În clasamentul echipelor, echipa Racing For Fun formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Andronache domină clasamentul cu un total de 27 de puncte, urmat de Real Racing formată din Jerome France și Didier Balcaen, al treilea loc fiind ocupat de UniCredit Leasing Super Rally Team formată din Mihai Leu și Andrei Dună. Etapa s-a încheiat cu succes, concurenții înregistrând timpi mai buni decât în sezonul anterior.

  France, Mangalia

  Jerome France a revenit la Mangalia la volanului unui Nova Proto NP03, monopost unic în lume. Deși recordul anterior setat de francez pe circuitul din Mangalia a fost de 2:35.205, în acest an și-a stabilit un nou record de 2:26.369 stabilit în manșa secundă de concurs. Deși coechipierul Didier Balcaen a avut ghinion în prima manșă de antrenamente, echipa celor doi a reușit să ocupe locul secund în podiumul echipelor.

  France, Mangalia

  Mihai Leu a concurat la volanului unui Radical SR8, reușind să încheie etapa cu un timp de 2:31.670. La volanul unei Skoda Fabia RS, Costel Cășuneanu ocupă al treilea loc pe podium cu un timp de 2:31.709. Pentru locul al patrulea, alte două monoposturi au dus o luptă strânsă, localnicul Emil Ghinea al echipei GP24 fiind depășit de Aurelian Andronache în cea de-a doua manșă de concurs.

  France, Mangalia

  Multiplul campion național la karting și câștigător al Radical Romanian Cup, clasa SR1 în 2021 Leo Borlovan cealaltă componentă a echipei GP24 a avut parte de un incident în ultima manșă de concurs, însă nu l-a oprit să adune puncte, datorită timpului înregistrat în prima manșă. Juniorii Bogdan Duma și Andrei Dună au dovedit că sunt capabili să concureze printre cei mai buni, oferind spectacol pe traseul amenajat din zona portului.

  France, Mangalia

  Clubul organizatoric AMC Racing, împreună cu directorul organizatoric Raluca Ghinea și întreaga echipă doresc să mulțumească Primăriei Mangalia și locuitorilor pentru toată susținerea acordată. Trofeul Mangalia a fost organizat sub egida FRAS (Federației Române de Automobilism Sportiv), cu sprijinul partenerului principal SuperBet.

  Echipa organizatorică dorește să mulțumească sponsorilor Mera Brise, Exclusiv Auto, Damen, United Media și Popescu și Asociații pentru toată implicarea în organizarea acestei etape. Evenimentul a fost difuzat în direct pe postul de televiziune național Prima TV Sport, postul de radio Kiss FM promovând în același timp competiția la nivel național.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Super Rally găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Super Rally

  Photocredit: Stana Mihai - PixiMedia


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss