GP24 Media

LATEST POSTS

Jean Todt nu se va întoarce la Ferrari în 2022.

Jean Todt
Vizualizări: 15784

Jean Todt, fostul șef al Ferrari F1, era foarte așteptat să se întoarcă la echipa din Maranello după ce și-a încheiat mandatul de președinte al FIA. Totuși, acest lucru este acum respins de conducerea Ferrari. Asta este ceea ce spune autoritarul cotidian italian Corriere della Sera.

Jean Todt a fost director de echipă la Ferrari F1 timp de 16 ani, din 1993 până în 2009, perioadă în care le-a oferit cea mai dominantă etapă, între 2000 și 2004, cu Michael Schumacher. Discuțiile privind o revenire au fost discutate chiar de Jean Todt la începutul sezonului, care a jucat un rol important în succesul Ferrari la începutul anilor 2000. Cu Jean Todt la cârmă, Ferrari a adunat 6 titluri mondiale la piloți cu Michael Schumacher și Kimi Raikkonen, alături de 8 titluri mondiale la constructori.

Jean Todt

„Jean Todt ar fi avut un rol de super-consultant, plasându-se ca punct de referință atât pentru președintele Ferrari F1, cât și pentru Mattia Binotto. Un fel de tutore pentru echipa din Maranello și în ceea ce privește politica sportivă. Evident, John Elkann a preferat să renunțe la o soluție care poate nu i s-a părut complet definită, având în vedere personalitatea managerului francez” – putem citi în Corriere della Sera – „John Elkann vrea să prezideze personal atât noua eră în F1, cât și revenirea la Le Mans la clasa Hypercar”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

O poziție pe care Jean Todt ar fi înțeles-o, chiar dacă apropiații săi vorbesc de o anumită dezamăgire, având în vedere dorința sa de a reveni la Ferrari F1”. Până la apariția acestor informații, se credea că Jean Todt se va întoarce pentru a acționa în calitate de consultant pentru echipa Ferrari, acționând în același timp ca mentor pentru actualul șef Mattia Binotto.

Jean Todt

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Președintele Ferrari, John Elkann, a fost cel care a decis să renunțe deocamdată la revenirea lui Jean Todt la Ferrari F1, în timp ce Antonello Coletta nu a fost de acord cu o eventuală mutare a lui Valentino Rossi în competiția GT cu Ferrari.

Fostul președinte al FIA și fostul director al echipei Ferrari F1 și-ar fi dorit cu ardoare să se alăture echipei din Maranello în 2022, însă John Elkann și șeful activităților sportive Ferrari GT, Antonello Coletta, au preferat să nu perturbă actualul echilibru atins la Ferrari pentru a îndeplini dorințele fostului director de echipă, care a fost una dintre figurile cheie ale epocii de succes a lui Michael Schumacher, dar și visele lui Valentino “Doctorul” Rossi.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Corriere della Sera
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES