More

  Latest Posts

  Jan Magnussen contestă sezonul WEC 2021 în LMP2 cu High Class

  Jan Magnussen va contesta sezonul FIA World Endurance Championship 2021, din clasa LMP2, ca parte a unei distribuții daneze la High Class Racing. Pilotul de lungă durată al lui Corvette Racing a făcut o incursiune în LMP2 anul trecut, când s-a alăturat High Class pentru testul debutant de anul trecut la Bahrain.

  Acum, bărbatul în vârstă de 47 de ani, tatăl pilotului Haas de Formula 1, Kevin, a fost confirmat pentru un sezon complet cu echipa, împărțind un Oreca 07 cu colegii danezi Anders Fjordbach și Dennis Andersen. Fjordbach a făcut parte din distribuția High Class pentru sezonul WEC 2019/20 recent încheiat, alături de pilotul Mark Patterson și protejatul Toyota, Kenta Yamashita, în timp ce Andersen avansează din seria europeană Le Mans.

  Magnussen a spus: „Sunt extrem de fericit că fac parte din programul WEC a lui High Class Racing, care include și cele 24 de ore de la Le Mans în iunie. Este un proiect la care am lucrat mult timp și este minunat pentru toată lumea că putem intra cu o echipă daneză. Am avut un test minunat în Bahrain în 2019 și aștept cu nerăbdare să fac parte dintr-o echipă  care a dat deja un ritm bun în cursele de anduranță.”

  Magnussen nu a mai condus cu normă întreagă de când Corvette a renunțat la el înainte de sezonul IMSA WeatherTech SportCar Championship din acest an, deși a avut o revenire unică în runda WEC din februarie pe Circuit of the Americas. După ce nu a mai participat la la Le Mans 24h din 2003, când a condus un Audi R8 pentru Team Goh, el este pregătit pentru prima sa ieșire anul viitor, la volanul unui prototip.

  „Trecerea la prototipuri este un nou pas interesant în cariera mea”, a adăugat de patru ori câștigătorul clasei Le Mans. „LMP2 a evoluat într-o categorie dificilă, cu mașini de curse fantastice și echipe puternice și, în același timp, este singura clasă la care nu am mai participat la Le Mans.”

  „Posibilitatea de a face acest lucru împreună cu High Class Racing, care este o echipă consacrată atât în European Le Mans Series, cât și în World Endurance Championship și are ambiții puternice de a câștiga, nu face decât să facă lucrurile și mai bune.”

  High Class și-a confirmat, de asemenea, intenția de a-și înscrie Oreca în runda de deschidere a sezonului IMSA 2021, Rolex 24 la Daytona, dar nu și-a dezvăluit încă piloții.

  Sursa: World Endurance Championship

  Photocredit: World Endurance Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss