Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Jacques Villeneuve susține că Lewis Hamilton nu este mai valoros decât Ayrton Senna și Michael Schumacher

  Lewis Hamilton este omul momentului în Formula 1. Britanicul a doborât toate recordurile posibile în Formula 1, cu excepția numărului de titluri mondiale, acolo unde este la egalitate cu Michael Schumacher, ambii piloți având câte șapte titluri mondiale.

  Cu 96 de victorii, peste 160 de podiumuri și aproape 100 de pole-uri, Lewis Hamilton nu este doar cel mai titrat pilot din grila actuală, ci este cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1. Chiar și așa, reușitele britanicului au fost îndelung contestate de criticii săi.

  Cel mai recent nume din lista celor care susțin că valoarea lui Lewis Hamilton este discutabilă este Jacques Villeneuve. Canadianul, campion mondial în 1997, consideră că dominația lui Lewis Hamilton nu se poate cu victoriile aduse de Ayrton Senna și Michael Schumacher în monoposturi net inferioare.

  „Nu știu ce să zic despre Lewis. Michael și Ayrton au câștigat grand prix-uri în mașini care nu ar fi trebuit să câștige curse, în situații foarte complicate și fără ajutorul echipei lor.” a declarat Jacques Villeneuve în cadrul unui interviu acordat pentru Corriere della Sera.

  „Lewis a dominat întotdeauna când a avut cel mai bun monopost și sprijinul întregii sale echipe. Va trebui să-l vedem ce poate când nu va mai avea cele două lucruri menționate adineaori de mine.” a concluzionat campionul mondial în cadrul aceluiași interviu.

  De-a lungul carierei sale, Jacques Villeneuve a câștigat un titlu mondial, în 1997, dar și 11 grand prix-uri, între 1996 și 1997. Canadianul a concurat de-a lungul carierei sale pentru Williams, BAR Honda, Sauber și BMW Sauber, între 1996 și 2006. De cealaltă parte, Lewis Hamilton și-a adjudecat șapte titluri mondiale, în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020.

  Lewis Hamilton ocupă actualmente primul loc în clasamentul piloților, grație celor 25 de puncte acumulate datorită victorie din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Următoarea întrecere în care îl vom vedea pe marele campion britanic va fi pe 18 aprilie, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

   

  Sursa: Corriere della Sera

  Photocredit: Mercedes  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss