More

  Latest Posts

  Jacopo Hosciuc va participa la primul test din Northern Talent Cup la Oschersleben

  Jacopo Hosciuc va avea în acest sfârșit de săptămână primul test din Northern Talent Cup. La Oschersleben, pilotul român va testa motocicleta cu care va concura în 2021.

  În acest sfârșit de săptămână, Jacopo Hosciuc va avea primul test din Northern Talent Cup. Pilotul echipei HOS Racing Team nu este deloc străin pistei din Oschersleben, el fiind cel mai rapid pilot în testul desfășurat aici anul trecut. De altfel, pentru Hosciuc, acesta va fi cel de-al doilea sezon în competiția suport organizată de către Dorna.

  În 2020, Jacopo Hosciuc a încheiat pe locul cinci în clasamentul general al competiției, ratând la mustață accesul direct în Red Bull Rookies. Pilotul cu origini maramureșene a încheiat de trei ori pe locul secund, fiind de fiecare dată foarte aproape să-și adjudece victoria.

  În 2021, Northern Talent Cup revine la planul inițial de a face câteva etape concomitent cu MotoGP. După testul din Germania, sezonul va debuta cu primele două manșe de la Lausitzring, organizate în perioadă 29 aprilie – 2 mai. Apoi, la Le Mans, Northern Talent Cup va avea cursa împreună cu caravana MotoGP, între 14-16 mai.

  jacopo hosciuc

  Piloții din Northern Talent Cup vor reveni la Oschersleben, în perioada 20-23 mai, pentru cea de-a treia etapă din sezon, pentru ca, la Sachsenring, în perioada 18-20 iunie, să meargă împreună cu cei din MotoGP. O săptămână mai târziu, între 25-27 iunie, va avea loc ultimul periplu împreună cu caravana motomondialului, la Assen, în Olanda.

  Tot la Assen, piloții vor reveni pentru penultima etapă a sezonului, în weekend-ul 13-15 august. Finalul stagiunii 2021 din Northern Talent Cup este programat să se încheie în perioada 27-29 august, pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

  Mai multe știri despre Northern Talent Cup găsiți AICI

  Sursa: Northern Talent Cup

  Photocredit: Northern Talent Cup


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss