More

  Latest Posts

  Jacopo Hosciuc va efectua un test privat în acest weekend

  Jacopo Hosciuc va efectua în acest weekend un test privat pe un circuit din apropierea Romei. Tânărul pilot român va testa pentru ultima oară înainte de startul noului sezon din Northern Talent Cup.

  Aflat la doar un weekend distanță de primul său test din noul sezon din Northern Talent Cup, Jacopo Hosciuc va efectua în acest weekend ultimul său test înaintea participărilor în cel de-al doilea sezon din competiția suport organizată de Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale MotoGP.

  În vârstă de 15 ani, Hosciuc are un palmares impresionant în scurta sa carieră. Pe lângă numeroasele titluri adjudecate în România, Jacopo Hosciuc a fost vicecampion la PreMoto3 cu motoare în doi timpi în 2018 în CIV. Totodată, un an mai târziu, Hosciuc a încheiat pe locul cinci la general, la PreMoto3 cu motoare în patru timpi, în același campionat italian de viteză.

  În 2020, românul a luat parte alături de HOS Racing Team la ediția inaugurală din Northern Talent Cup. Pilotul cu origini maramureșene a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general al competiției, cu trei locuri doi în cele opt manșe ale sezonului trecut.

  De asemenea, din palmaresul pilotului român mai putem nota și participările acestuia în preselecțiile Red Bull Rookies din 2018, 2019 și 2020, fiind până în prezent singurul pilot român care a participat la preselecțiile prestigiosului campionat organizat de Dorna.

  Pentru 2021, Jacopo Hosciuc vizează titlul în Northern Talent Cup. Tânărul pilot român va evolua pentru al doilea sezon consecutiv pentru HOS Racing Team, cea mai de succes structură românească din istoria participărilor internaționale în motociclism viteză.

  Noul sezon din Northern Talent Cup va debuta săptămâna viitoare, cu primul test. Structura sezonului 2021 va avea mai departe alte șapte etape, fiecare având câte două manșe.

  Sursa: HOS Racing Team

  Photocredit: HOS Racing Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss