Latest Posts

Jacopo Hosciuc va efectua un test privat în acest weekend

Vizualizări: 10755

Jacopo Hosciuc va efectua în acest weekend un test privat pe un circuit din apropierea Romei. Tânărul pilot român va testa pentru ultima oară înainte de startul noului sezon din Northern Talent Cup.

Aflat la doar un weekend distanță de primul său test din noul sezon din Northern Talent Cup, Jacopo Hosciuc va efectua în acest weekend ultimul său test înaintea participărilor în cel de-al doilea sezon din competiția suport organizată de Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale MotoGP.

În vârstă de 15 ani, Hosciuc are un palmares impresionant în scurta sa carieră. Pe lângă numeroasele titluri adjudecate în România, Jacopo Hosciuc a fost vicecampion la PreMoto3 cu motoare în doi timpi în 2018 în CIV. Totodată, un an mai târziu, Hosciuc a încheiat pe locul cinci la general, la PreMoto3 cu motoare în patru timpi, în același campionat italian de viteză.

În 2020, românul a luat parte alături de HOS Racing Team la ediția inaugurală din Northern Talent Cup. Pilotul cu origini maramureșene a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general al competiției, cu trei locuri doi în cele opt manșe ale sezonului trecut.

De asemenea, din palmaresul pilotului român mai putem nota și participările acestuia în preselecțiile Red Bull Rookies din 2018, 2019 și 2020, fiind până în prezent singurul pilot român care a participat la preselecțiile prestigiosului campionat organizat de Dorna.

Pentru 2021, Jacopo Hosciuc vizează titlul în Northern Talent Cup. Tânărul pilot român va evolua pentru al doilea sezon consecutiv pentru HOS Racing Team, cea mai de succes structură românească din istoria participărilor internaționale în motociclism viteză.

Noul sezon din Northern Talent Cup va debuta săptămâna viitoare, cu primul test. Structura sezonului 2021 va avea mai departe alte șapte etape, fiecare având câte două manșe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: HOS Racing Team
Photocredit: HOS Racing Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

HOS Racing Team

Latest Posts

Don't Miss