More

  Latest Posts

  Jacopo Hosciuc va concura în Northern Talent Cup în 2021

  Pentru al doilea sezon consecutiv, Jacopo Hosciuc va concura în Northern Talent Cup. Tânărul pilot român va evolua pentru HOS Racing Team, o structură 100% românească.

  În vârstă de 15 ani, Jacopo Hosciuc este un pilot cu un palmares deja impresionant. Tânărul pilot român a concurat cu mare succes în trecut în campionatul italian de viteză (CIV), acolo unde, în 2018, a fost vicecampion la clasa PreMoto3 cu motoare în doi timpi.

  Pentru 2021, pilotul român va concura din nou în Northern Talent Cup, în cel de-al doilea sezon din competiția suport organizată de Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale campionatului mondial de motociclism viteză, MotoGP, și ale campionatului mondial de Superbike, WorldSBK.

  La fel ca în 2020, el va evolua pentru aceeași echipă, HOS Racing Team, o structură eminamente românească. Anul trecut, tânărul pilot cu origini maramureșene a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general, ratând la mustață selecția directă în Red Bull Rookies, o altă serie suport organizată de Dorna.

  “Salut, sunt Jacopo Hosciuc, am 15 ani și în acest an voi concura în Northern Talent Cup, cu numărul 6. Voi concura pentru HOS Racing Team. Abia aștept debutul noului sezon.” a declarat Jacopo Hosciuc într-un videoclip postat pe canalele oficiale de social media ale campionatului Northern Talent Cup.

  Pentru 2021, HOS Racing Team și Jacopo Hosciuc au ca obiectiv titlul în seria Northern Talent Cup, dar și trecerea înspre Red Bull Rookies și CEV  Moto3 Junior World Championsip pentru 2022.

  Sursa: Northern Talent Cup

  Photocredit: Northern Talent Cup


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss