Latest Posts

Jacopo Hosciuc va concura în Northern Talent Cup în 2021

Vizualizări: 22386

Pentru al doilea sezon consecutiv, Jacopo Hosciuc va concura în Northern Talent Cup. Tânărul pilot român va evolua pentru HOS Racing Team, o structură 100% românească.

În vârstă de 15 ani, Jacopo Hosciuc este un pilot cu un palmares deja impresionant. Tânărul pilot român a concurat cu mare succes în trecut în campionatul italian de viteză (CIV), acolo unde, în 2018, a fost vicecampion la clasa PreMoto3 cu motoare în doi timpi.

Pentru 2021, pilotul român va concura din nou în Northern Talent Cup, în cel de-al doilea sezon din competiția suport organizată de Dorna, compania deținătoare a drepturilor comerciale ale campionatului mondial de motociclism viteză, MotoGP, și ale campionatului mondial de Superbike, WorldSBK.

La fel ca în 2020, el va evolua pentru aceeași echipă, HOS Racing Team, o structură eminamente românească. Anul trecut, tânărul pilot cu origini maramureșene a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general, ratând la mustață selecția directă în Red Bull Rookies, o altă serie suport organizată de Dorna.

“Salut, sunt Jacopo Hosciuc, am 15 ani și în acest an voi concura în Northern Talent Cup, cu numărul 6. Voi concura pentru HOS Racing Team. Abia aștept debutul noului sezon.” a declarat Jacopo Hosciuc într-un videoclip postat pe canalele oficiale de social media ale campionatului Northern Talent Cup.

Pentru 2021, HOS Racing Team și Jacopo Hosciuc au ca obiectiv titlul în seria Northern Talent Cup, dar și trecerea înspre Red Bull Rookies și CEV  Moto3 Junior World Championsip pentru 2022.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Northern Talent Cup
Photocredit: Northern Talent Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Northern Talent Cup

Latest Posts

Don't Miss