Latest Posts

Jacopo Hosciuc nu va concura în Red Bull Rookies în 2019

Vizualizări: 21418

Tânărul pilot român Jacopo Hosciuc, pilot la clasa Premoto 3 în Campionatul Italian de Viteză, nu a fost selectat pentru a concura în sezonul următor în competiția suport a MotoGP.

La preselecții au fost prezenți 105 piloți din 32 de țări diferite, Hosciuc fiind singurul român prezent. Doar 25 dintre aceștia se vor afla la anul pe grilă RB Rookies, iar pilotul nostru nu se numără, din păcate, printre ei.

“Îmi pare tare rău că nu am reușit.Testele de astăzi au fost făcute cu motoare în 4 Timpi 250 cmc .Anul acesta am făcut un sezon în CIV cu motocicletă în 2 Timpi ,am văzut astăzi că este o mare diferență.am încercat să fac tot ce pot dar nu a fost suficient.ami pare foarte rău și vreau să mulțumesc familiarilor și tuturora care m-au încurajat.Pe curând!” a declarat Jacopo pe pagina sa de Facebook.

 

 

Foto – Jacopo Hosciuc/ Facebok

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss