Latest Posts

Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

Vizualizări: 18920

În timpul celei de-a doua runde a campionatului ELF CIV PreMoto3 desfășurat la circuitul toscanic al Mugello, Pilotul GP24, Jacopo Hosciuc construiește în continuare cariera sa în motorsport.

În prima cursă el a trebuit să se adapteze la motocicletă și a reușit să câștige locul 6 în cursa cu o experiență suficientă acumulată pentru un rezultat mai bun în cea de-a doua cursă a evenimentului la Mugello.

Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

Și într-adevăr, a doua rundă s-a dovedit a fi spectacolul pe care Jacopo și fanii săi îl sperau și îl așteptau. După un început excelent, a reușit să conducă cursa pentru 8 ture întregi doar pentru a renunța la conducerea cursei în ultima curbă înainte de final. Acest lucru i-a adus încă un podium și locul al treilea în clasamentul general.

Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

Acesta a fost un alt weekend de cursă unde Jacopo a înregistrat o creștere excelentă in primul său an in PreMoto3, după ce a terminat pe locul doi in motocicleta cu doua cilindri CIV (Campionatul Italiei).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Eforturile mari si suportul acordat de echipa sa Academy GP prezintă,  de asemenea, o nouă aventură. Cu toate acestea, experiența îndelungată a lui Roberto Marchetti și a echipei sale își demonstrează cu adevărat valoarea aici, pe măsură ce fac  şi vor face progrese semnificative cu motocicleta Racetech propulsată de Yamaha.

Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

  • Photocredit: GP24 / Academy GP
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss