More

  Latest Posts

  Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

  În timpul celei de-a doua runde a campionatului ELF CIV PreMoto3 desfășurat la circuitul toscanic al Mugello, Pilotul GP24, Jacopo Hosciuc construiește în continuare cariera sa în motorsport.

  În prima cursă el a trebuit să se adapteze la motocicletă și a reușit să câștige locul 6 în cursa cu o experiență suficientă acumulată pentru un rezultat mai bun în cea de-a doua cursă a evenimentului la Mugello.

  Și într-adevăr, a doua rundă s-a dovedit a fi spectacolul pe care Jacopo și fanii săi îl sperau și îl așteptau. După un început excelent, a reușit să conducă cursa pentru 8 ture întregi doar pentru a renunța la conducerea cursei în ultima curbă înainte de final. Acest lucru i-a adus încă un podium și locul al treilea în clasamentul general.

  Acesta a fost un alt weekend de cursă unde Jacopo a înregistrat o creștere excelentă in primul său an in PreMoto3, după ce a terminat pe locul doi in motocicleta cu doua cilindri CIV (Campionatul Italiei).

  Eforturile mari si suportul acordat de echipa sa Academy GP prezintă,  de asemenea, o nouă aventură. Cu toate acestea, experiența îndelungată a lui Roberto Marchetti și a echipei sale își demonstrează cu adevărat valoarea aici, pe măsură ce fac  şi vor face progrese semnificative cu motocicleta Racetech propulsată de Yamaha.

  • Photocredit: GP24 / Academy GP

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss