Jacopo Hosciuc a terminat pe locul 2 în a doua cursa PreMoto3 la Mugello

În timpul celei de-a doua runde a campionatului ELF CIV PreMoto3 desfășurat la circuitul toscanic al Mugello, Pilotul GP24, Jacopo Hosciuc construiește în continuare cariera sa în motorsport.

În prima cursă el a trebuit să se adapteze la motocicletă și a reușit să câștige locul 6 în cursa cu o experiență suficientă acumulată pentru un rezultat mai bun în cea de-a doua cursă a evenimentului la Mugello.

Și într-adevăr, a doua rundă s-a dovedit a fi spectacolul pe care Jacopo și fanii săi îl sperau și îl așteptau. După un început excelent, a reușit să conducă cursa pentru 8 ture întregi doar pentru a renunța la conducerea cursei în ultima curbă înainte de final. Acest lucru i-a adus încă un podium și locul al treilea în clasamentul general.

Acesta a fost un alt weekend de cursă unde Jacopo a înregistrat o creștere excelentă in primul său an in PreMoto3, după ce a terminat pe locul doi in motocicleta cu doua cilindri CIV (Campionatul Italiei).

Eforturile mari si suportul acordat de echipa sa Academy GP prezintă,  de asemenea, o nouă aventură. Cu toate acestea, experiența îndelungată a lui Roberto Marchetti și a echipei sale își demonstrează cu adevărat valoarea aici, pe măsură ce fac  şi vor face progrese semnificative cu motocicleta Racetech propulsată de Yamaha.

  • Photocredit: GP24 / Academy GP

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.

Race Calendar & Standings
[list-events-widget]
[list-points-widget]