Latest Posts

Italika sau despre aventura Cristinei Udrescu din Mexic

Vizualizări: 18424

Cu toate dificultățile atât de cunoscute de a aduna sponsori in România, exemplul Cristinei Udrescu este demn de lăudat, dar și de luat ca model pentru mai tinerii piloți moto din țara noastră.

Cristina a participat în această toamnă la cea de-a patra ediție din Italika Women’s Championship, o competiție monomarca, organizată de Chicho Lorenzo, tatăl lui Jorge Lorenzo, in parteneriat cu cei de la Dorna.

Cristina a participat la etapa a patra și a cincea, cu rezultate mai mult decât rezonabile. Mai mult, ea a devenit primul pilot român, indiferent de sex, care concurează în Mexic.

La finalul sezonului din Italika, Cristina Udrescu a obținut o meritorie clasare pe locul al 11-lea al clasamentului general, mai ales că ea a ratat mai bine de jumătate din sezonul prestigiosului campionat.

Cristina Udrescu nu este un nume deloc nou în peisajul motociclismului românesc, ea având deja la activ numeroase rezultate excelente obținute de-a lungul anilor. Totodată, ea face parte din galeria selectă a celor care reprezintă sexul frumos în campionatele naționale și internaționale de motociclism, alături de nume precum Kiara Anca Firan sau Daria Gănescu.

Sursa: GP24 Author, Paul Athes
Photocredit: Facebook - Cristina Udrescu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss