More

  Latest Posts

  Italika sau despre aventura Cristinei Udrescu din Mexic

  Cu toate dificultățile atât de cunoscute de a aduna sponsori in România, exemplul Cristinei Udrescu este demn de lăudat, dar și de luat ca model pentru mai tinerii piloți moto din țara noastră.

  Cristina a participat în această toamnă la cea de-a patra ediție din Italika Women’s Championship, o competiție monomarca, organizată de Chicho Lorenzo, tatăl lui Jorge Lorenzo, in parteneriat cu cei de la Dorna.

  Cristina a participat la etapa a patra și a cincea, cu rezultate mai mult decât rezonabile. Mai mult, ea a devenit primul pilot român, indiferent de sex, care concurează în Mexic.

  La finalul sezonului din Italika, Cristina Udrescu a obținut o meritorie clasare pe locul al 11-lea al clasamentului general, mai ales că ea a ratat mai bine de jumătate din sezonul prestigiosului campionat.

  Cristina Udrescu nu este un nume deloc nou în peisajul motociclismului românesc, ea având deja la activ numeroase rezultate excelente obținute de-a lungul anilor. Totodată, ea face parte din galeria selectă a celor care reprezintă sexul frumos în campionatele naționale și internaționale de motociclism, alături de nume precum Kiara Anca Firan sau Daria Gănescu.

  Sursa: GP24 Author, Paul Athes

  Photocredit: Facebook - Cristina Udrescu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss