GP24 Media

LATEST POSTS

„Înveți mai multe din momentele grele” – Norris despre cum își depășește starea de după GP-ului Rusiei

Norris
Vizualizări: 9853

Lando Norris a fost, după propriile sale cuvinte „cu inima frântă” când s-au deschis cerurile la Sochi și i s-a strecurat printre degete o primă victorie în F1. Dar la câteva zile după acea după-amiază dureroasă, a reușit să vadă părţile pozitive și a considerat că va putea reacționa mai bine atunci când se va afla în aceaşi poziție pe viitor…

„S-a ușurat”, a spus Norris despre starea de inimă frântă când a vorbit pentru prima dată despre cursa de la Sochi, în Italia, la lansarea propriului său kart – LN Racing Kart. „Am avut luni liber să trec peste stările din mine și apoi am fost deja la McLaren marți și am petrecut mult timp cu inginerii mei, întregul nostru grup, trecând prin toate deciziile pe care şe-am luat cu puţin mai multă claritate. Sunt mai bine acum și sunt pregătit pentru următoarea provocare.”

Norris făcea o treabă impresionantă împiedicându-l pe urmăritorul Lewis Hamilton, pierzând și recâștigând conducerea pe măsură ce Marele Premiu începea – dar o decizie de a rămâne pe slicks când a venit ploaia – și apoi s-a intensificat – l-a lăsat blocat și, în cele din urmă, a trecut linia de sosire în P7.

Până în acel moment, totuși, el a condus cursa într-un mod impresionant, având în vedere că a condus o singură tură de curse la Sochi și, reflectând acum la acea după-amiază, crede că suferă o astfel de durere la începutul carierei – aceasta este al treilea sezon al său în F1 şi va servi doar pentru a-l face mai puternic.

„Înveți mai multe din momentele grele” - Norris despre cum își depășește starea de după GP-ului Rusiei

„Nu este doar ceva ce spun oamenii, cu siguranță este adevărat [experiențele dure te fac mai puternic]”, a spus Norris. „Înveţi probabil mai multe din momentele grele. Înveți mereu lucruri. Chiar dacă nu câștigi o cursă, poți învăța lucruri.

„Cu siguranță, atunci când trebuie să luați aceste decizii de fracțiune de secundă, când nu este o decizie ușoară și aveți nevoie de atât de mulți factori diferiți, există o mulțime de lucruri pe care le puteți învăța.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Simt că am o carieră îndelungată în F1, este frumos într-un fel să trec prin aceste stări devreme, astfel încât atunci când aceste lucruri vor apărea în viitor sau în viitorii mei ani în F1, voi putea reacționa mai bine.”

Hamilton a fost plin de laude pentru treaba pe care a făcut-o Norris în Rusia – alături de o serie de alți piloţi, inclusiv George Russell, care i-au trimis mesaje de sprijin britanicului.

„Am primit destul de multe mesaje și nu neapărat de la piloţi”, a spus el. „Evident, toată lumea din cadrul McLaren și o mulțime de oameni, chiar și din diferite sporturi. A fost mai mult un moment în care oamenii îl privesc ca pe un sport atașat emoțiilor, mai degrabă decât pe mașini care circulă în cercuri, așa cum le place multora să spună.

„Cred că au văzut sentimentele pe care le avem ca piloţi, pasiunea pe care o avem pentru sport, dorința de a câștiga. Vrei să faci cea mai bună treabă posibilă pentru echipă.

„Am primit o mulțime de mesaje de la mulți oameni care, într-un fel, ajută. Au fost o mulțime de „Va veni timpul!” Dar, indiferent, cu siguranță au ajutat.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES