Latest Posts

Interviu cu Michael Schumacher, lansat de familia sa pentru cea de-a 50-a aniversare

Vizualizări: 22420

Familia lui Michael Schumacher a lansat un videoclip în care legenda F1 vorbește despre cariera sa – luată cu doar două luni înainte de accidentul său de schi.

Un interviu cu Michael Schumacher – dat cu mai putin de doua luni inainte de a suferi leziuni ale capului in schimbarea de viata intr-un accident de schi in 2013 – a fost lansat.

A fost postat pe site-ul lui Schumacher de către familia sa și este primul film nevăzut care a apărut de la accidentul său.

În el, Schumacher reflectă asupra vieții sale în F1, după ce și-a încheiat cariera pentru a doua oară doar cu un an înainte, după o revenire cu Mercedes.

Vedeți videoclipul interactiv făcând clic aici

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss