Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național Rally2

  Cristian Sugar este un tânăr pilot originar din Timișoara și concurează în Campionatul Național de Rally2. În 2018 a devenit campionul național la general, dar și la Clasa A3. După aceste reușite, Cristi ne-a acordat un interviu, iar ce-a ieșit vedeți în următoarele rânduri :

  GP24: Felicitări pentru rezultate din 2018! Cum ți s-a părut sezonul ce tocmai s-a încheiat?

  C.S: Mulțumesc! În primul rând, la începutul anului nu am crezut că o să ajungem așa departe, nu deoarece nu am avut încredere în mine, ci din cauza lipsei de buget care s-a rezolvat între timp. A fost un an foarte bun, nu voi uita niciodată, cel mai frumos de până acuma, de departe! A început la Brașov, acolo unde am avut un rezultat bun pentru primul raliu, la Transilvania Rally, am avut parte de o ieșire în decor, altfel spus, în primele doua runde, nu am punctat deloc, însă odată ce a început macadamul, s-a deschis oportunitatea de puncte pentru mine și, astfel, am fost motivat să cresc și pe asfalt ritmul, sa învăț cât mai mult și să ajung la final de an, sa mă bat la titlul național absolut la Rally2, care a fost mult mai greu de obținut față de sezoanele trecute, deoarece lupta a fost foarte acerbă. Au existat participanți care au o experiență în curse mai mare și au mai multe sezoane față de mine, totodată ei fiind și foarte rapizi, mai ales pe asfalt.

  GP24: Cu acest titlu, cariera ta este în creștere, cum vezi pentru anul viitor, parcursul tău?

  C.S: Da, sper să existe o creștere și voi munci pentru asta , deoarece vreau să fac o carieră din motorsport. În 2019 vom concura în Campionatul Național de Raliuri, la Cupa Dacia pe modelul Sandero și vom ataca titlul Cupei Dacia. Sperăm ca acest target să se materializeze și de această dată și să avem parte de evenimente, ne dorim sa facem un parcurs constant și să ne îmbunătățim timpii etapă de etapă și probă de probă.

  GP24: Anul acesta am remarcat ca ai fost prezent și la Viteză în Coastă. Iei în calcul și în 2019 o participare la o rundă din CNVC?

  C.S: Nu este exclus nimic. Am fost invitat de Vali Porcişteanu de a mă obişnui cu modelul Sandero la Câmpulung Muscel. Din păcate, s-a terminat cu o ieșire în decor, dar am testat limitele mașinii un pic cam mult :). Nu exclud vreo participare la coastă, orice kilometru în plus este binevenit și ajută destul de mult.

  GP24: Cristi, inițial spuneai ca iți place mai mult macadamul decât asfaltul, această participare la coastă te-a ajutat sa acumulezi experiență și pentru această suprafață?

  C.S: Da, m-a ajutat mult participarea la VTM. Și pe macadam mai sunt multe de învățat, dar mă simt mult mai confortabil pe această suprafață, iar o experiență de genul mă ajută să cresc ritmul. La Sibiu am avut un tempo mult mai ridicat față de restul rundelor pe asfalt din acest sezon, pentru ca spuneam adineauri, mă simt mai ok pe macadam și aveam mici emoții și pe asfalt, însă acestea au dispărut și începem sa avem un ritm bun și acolo.

  GP24: Bun. Cristi, Îți mulțumim că ne-ai acordat acest interviu. Mult succes în continuare! Ceva pentru final?

  C.S: Da. Și eu va mulțumesc pentru sprijinul acordat și aş mai vrea să le mulțumesc familiei, prietenilor, susținătorilor de probe, dar și a partenerilor noștri care au făcut posibil sa îmi îndeplinesc acest vis!

  GP24.RO va fi în 2019 partenerul media al lui Cristi Sugar pe tot sezonul viitor din Campionatul Național de Raliuri, dar și la celelalte evenimente la care va lua parte. Iar ca bonus, echipa noastră i-a oferit un tricou cu logo-ul Gp24.ro. ?

  Photocredit: Facebook-Cristi Sugar/Frank van Nunen  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss