More

  Latest Posts

  Interes maxim pentru prima etapă din CN de Time Attack ROTAC.

  Prima etapă a Campionatului Național de Time Attack – ROTAC 2021 se va disputa în weekend-ul 3-4 aprilie pe circuitul MotorPark România, din apropierea localității Adâncata, județul Ialomița.

  Regulamentul competiției poate fi accesat pe www.fras.ro sau pe site-ul organizatorului: www.rotac.ro.
  Aproape 60 de concurenți sunt deja înscriși la etapa inaugurală, iar lupta pentru cel mai bun timp pe un tur de circuit se anunță extrem de disputată în majoritatea claselor de concurs, atât pentru mașini de stradă, cât și pentru cele destinate automobilelor de competiție.

  Odată ce trec de verificarea tehnică obligatorie, în cadrul căreia va fi confirmată clasa de concurs eligibilă, concurenții vor avea la dispoziție sesiuni de antrenamente urmate de 3 sesiuni de cursă a câte 15 minute fiecare. La finalul acestora, concurenții ce au înregistrat primii 5 timpi ai fiecărei clase, vor avea la dispoziție o sesiune SuperLap™ în care au asigurat un tur de circuit cronometrat fără trafic și ,astfel, o șansă optimă pentru un nou record.

  Înscrierile sunt în continuare deschise, exclusiv on-line pe www.rotac.ro/tickets, înscrierea la circuit nefiind posibilă din cauza restricțiilor stabilite prin regulamentul special impus de pandemia SARS-CoV-2.

  Din același motiv accesul în incinta circuitului va fi permis doar concurenților, alături de cel mult 2 membri ai echipei, intrarea spectatorilor fiind strict interzisă.
  Pentru informații suplimentare, organizatorul poate fi contactat prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la numărul 0756.800.660.

  Mai multe știri despre Campionatul National de Time Attack (ROTAC) AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: ROTAC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss