Latest Posts

Interes maxim pentru prima etapă din CN de Time Attack ROTAC.

Vizualizări: 17473

Prima etapă a Campionatului Național de Time Attack – ROTAC 2021 se va disputa în weekend-ul 3-4 aprilie pe circuitul MotorPark România, din apropierea localității Adâncata, județul Ialomița.

Regulamentul competiției poate fi accesat pe www.fras.ro sau pe site-ul organizatorului: www.rotac.ro.
Aproape 60 de concurenți sunt deja înscriși la etapa inaugurală, iar lupta pentru cel mai bun timp pe un tur de circuit se anunță extrem de disputată în majoritatea claselor de concurs, atât pentru mașini de stradă, cât și pentru cele destinate automobilelor de competiție.

Odată ce trec de verificarea tehnică obligatorie, în cadrul căreia va fi confirmată clasa de concurs eligibilă, concurenții vor avea la dispoziție sesiuni de antrenamente urmate de 3 sesiuni de cursă a câte 15 minute fiecare. La finalul acestora, concurenții ce au înregistrat primii 5 timpi ai fiecărei clase, vor avea la dispoziție o sesiune SuperLap™ în care au asigurat un tur de circuit cronometrat fără trafic și ,astfel, o șansă optimă pentru un nou record.

Înscrierile sunt în continuare deschise, exclusiv on-line pe www.rotac.ro/tickets, înscrierea la circuit nefiind posibilă din cauza restricțiilor stabilite prin regulamentul special impus de pandemia SARS-CoV-2.

Din același motiv accesul în incinta circuitului va fi permis doar concurenților, alături de cel mult 2 membri ai echipei, intrarea spectatorilor fiind strict interzisă.
Pentru informații suplimentare, organizatorul poate fi contactat prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la numărul 0756.800.660.

Mai multe știri despre Campionatul National de Time Attack (ROTAC) AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: ROTAC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss