More

  Latest Posts

  Înțelegem dezamăgirea lui Perez, spune Helmut Marko.

  Sergio Perez „negociază” pentru un nou contract cu echipa Red Bull Racing, potrivit fostului pilot de Formula 1 Giedo van der Garde.

  Pilotul mexican Sergio Perez s-a arătat vocal supărat pe decizia „nedreaptă” a echipei de a-i ordona să îl lase pe noul lider al campionatului și coechipier Max Verstappen să treacă în fruntea GP-ului Spaniei. Dar a promis, de asemenea, la radio, că va discuta problema în privat. „Este bine că discută totul la nivel intern”, a declarat Guido van der Garde pentru Viaplay.

  Perez

  „Dacă ești Sergio Perez, vrei doar să semnezi, iar el negociază acum”, a adăugat el. „Puteți vedea că el este numărul 1 acolo, dar, de asemenea, nu a fost suficient de rapid. El își cunoaște locul în cadrul echipei”. Un alt fost pilot de F1, Christijan Albers, este de acord: „A făcut o cursă bună, dar nu are viteza lui Max Verstappen. Ca echipă, trebuie să faci o alegere și să nu pierzi prea mult timp. Max Verstappen este acum liderul campionatului mondial, ceea ce îți dorești ca echipă”.

  „Cred că este un nonsens că Sergio Perez nu crede că este corect”, a declarat fostul pilot al Minardi. La rândul său, oficialul de top al Red Bull Racing, Dr. Helmut Marko, a declarat că ordinele de echipă au fost făcute doar pentru că atât Max Verstappen, cât și Sergio Perez au urmat „două strategii diferite”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Viaplay

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss