GP24 Media

LATEST POSTS

Înțelegem dezamăgirea lui Perez, spune Helmut Marko.

Perez
Vizualizări: 12625

Sergio Perez „negociază” pentru un nou contract cu echipa Red Bull Racing, potrivit fostului pilot de Formula 1 Giedo van der Garde.

Pilotul mexican Sergio Perez s-a arătat vocal supărat pe decizia „nedreaptă” a echipei de a-i ordona să îl lase pe noul lider al campionatului și coechipier Max Verstappen să treacă în fruntea GP-ului Spaniei. Dar a promis, de asemenea, la radio, că va discuta problema în privat. „Este bine că discută totul la nivel intern”, a declarat Guido van der Garde pentru Viaplay.

Perez

„Dacă ești Sergio Perez, vrei doar să semnezi, iar el negociază acum”, a adăugat el. „Puteți vedea că el este numărul 1 acolo, dar, de asemenea, nu a fost suficient de rapid. El își cunoaște locul în cadrul echipei”. Un alt fost pilot de F1, Christijan Albers, este de acord: „A făcut o cursă bună, dar nu are viteza lui Max Verstappen. Ca echipă, trebuie să faci o alegere și să nu pierzi prea mult timp. Max Verstappen este acum liderul campionatului mondial, ceea ce îți dorești ca echipă”.

„Cred că este un nonsens că Sergio Perez nu crede că este corect”, a declarat fostul pilot al Minardi. La rândul său, oficialul de top al Red Bull Racing, Dr. Helmut Marko, a declarat că ordinele de echipă au fost făcute doar pentru că atât Max Verstappen, cât și Sergio Perez au urmat „două strategii diferite”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Viaplay
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES