Latest Posts

Inginerii celor de la Mercedes susțin că datele arată că Red Bull Racing au un monopost mai rapid

Vizualizări: 10893

Testele din Bahrain s-au încheiat ieri, dar discuțiile continuă să persiste în lumea Formulei 1. După prestația excelentă a echipei Red Bull Racing, austriecii au fost în centrul discuției. Mai mult, voci din interiorul paddock-ului susțin că Red Bull Racing au cel mai rapid monopost.

Max Verstappen a fost cel mai rapid în testele oficiale din Bahrain. Olandezul a etalat o formă impresionantă atât în prima, cât și în a treia zi a testelor. Totodată, Mercedes a avut niște probleme în primele două zile de teste, dar, cu toate acestea, Valtteri Bottas a semnat referința în ziua de sâmbătă.

Printre cei care au discutat despre forma celor de la Red Bull Racing a fost și Andrew Shovlin, unul dintre oamenii cheie din echipa Mercedes. Inginerul britanic susține că datele de telemetrie arată că gruparea germană are pentru moment un ritm mai lent decât cei de la Red Bull Racing.

“Am făcut câteva progrese de-a lungul weekendului cu balansul monopostului atunci când rulează cu mai mult combustibil, dar, conform datelor colectate de noi pe parcursul celor trei zile, suntem în urma celor de la Red Bull Racing atunci când vine vorba de ritmul de cursă.” a declarat Shovlin.

Mercedes a întâmpinat câteva probleme în primele două zile de teste. Vineri, în prima zi, Valtteri Bottas a făcut doar șase tururi cronometrate până când i-a cedat cutia de viteze. Apoi, Lewis Hamilton a întâmpinat probleme în ziua de sâmbătă. Britanicul a ieșit larg în zona de criblură și a atras după sine arborarea steagului roșu și oprirea vreme de câteva minute a sesiunii de teste.

De cealaltă parte, Red Bull Racing a etalat un ritm solid în toate cele trei zile de teste, Max Verstappen fiind mai mereu în fruntea ierarhiei atunci când a fost pe pistă. De altfel, olandezul și-a exprimat mulțumirea față de faptul că noul monopost de Red Bull Racing a performat exact după așteptările sale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Duelul dintre Red Bull Racing și Mercedes va debuta oficial în campionat pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss