GP24 Media

LATEST POSTS

Indonezia va decide câştigătorul Campionatul Constructorilor dintr-o bătălie în trei

Indonezia
Vizualizări: 14272

În Indonezia, Yamaha, Ducati și Kawasaki se vor înfrunta cap la cap în runda finală a sezonului pentru a câștiga râvnitul campionat.

În timp ce lupta pentru Campionatul Piloţilor din 2021 continuă să se desfășoare între Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha cu Brixx WorldSBK) și Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), trei producători încă se pregătesc pentru a câștiga Campionatul Mondial MOTUL FIM Superbike 2021, coroana constructorilor.

Bătălia dintre Yamaha, Ducati și Kawasaki va fi decisă la runda Pirellidin Indonezia de final de sezon de pe noul Pertamina Mandalika International Street Circuit.

Toți cei trei producători au câștigat victorii pe tot parcursul anului 2021 și toți trei au câștigat mai mult de 30 de podiumuri fiecare: Yamaha are 34 de podiumuri, Kawasaki are 33 și Ducati are 32.

În ceea ce privește punctele, Yamaha este în frunte cu 574 de puncte, cu Ducati pe locul doi (558) și Kawasaki al treilea (520).

Doar pilotul de top din fiecare producător marchează puncte pentru Campionatul Constructorilor, ceea ce înseamnă că doar 62 de puncte sunt disponibile într-o rundă.

Indonezia va decide câştigătorul Campionatul Constructorilor dintr-o bătălie în trei

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Kawasaki va trebui să răstoarne 54 de puncte pe parcursul rundei indoneziene dacă dorește să-și păstreze titlul pe care l-a asigurat cu doar un singur punct în 2020, în timp ce Ducati va căuta să răstoarne un deficit de 16 puncte în lupta pentru Constructori. Campionatul a început să dea furie în întreaga rundă din Indonezia.

Atât Razgatlioglu, cât și Andrea Locatelli au contribuit la numărul de puncte al Yamaha, în timp ce încearcă să aducă Campionatul Constructorilor producătorului japonez doar pentru a doua oară în istoria lor, câștigându-l ultima dată în 2007.

Ducati caută să adauge la cele 17 titluri ale lor, care nu au mai revendicat un titlu de constructori din 2011 și au avut doi câștigători ai cursei adăugate la numărul de puncte pentru 2021: Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), care poate termina pe locul al doilea în campionat, și Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) care se luptă cu Locatelli pentru locul patru.

Ar putea fi acesta anul în care se încheie cursa Ducati de a nu câștiga Campionatul Constructorilor în Indonezia?

La Kawasaki, de șase ori campion, Rea, și coechipierul Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) au contribuit la încărcarea Campionatului Constructorilor în căutarea celei de-a șaptea lor coroană consecutivă. În cazul în care Kawasaki își va răsturna diferența de 54 de puncte față de liderul Yamaha, aceasta va însemna că seria lor de titluri succesive va continua într-o a șaptea campanie și va duce, de asemenea, titlurile generale la șapte.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: WorldSBK
Photocredit: WorldSBK
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES