More

  Latest Posts

  Indonezia va decide câştigătorul Campionatul Constructorilor dintr-o bătălie în trei

  În Indonezia, Yamaha, Ducati și Kawasaki se vor înfrunta cap la cap în runda finală a sezonului pentru a câștiga râvnitul campionat.

  În timp ce lupta pentru Campionatul Piloţilor din 2021 continuă să se desfășoare între Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha cu Brixx WorldSBK) și Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), trei producători încă se pregătesc pentru a câștiga Campionatul Mondial MOTUL FIM Superbike 2021, coroana constructorilor.

  Bătălia dintre Yamaha, Ducati și Kawasaki va fi decisă la runda Pirellidin Indonezia de final de sezon de pe noul Pertamina Mandalika International Street Circuit.

  Toți cei trei producători au câștigat victorii pe tot parcursul anului 2021 și toți trei au câștigat mai mult de 30 de podiumuri fiecare: Yamaha are 34 de podiumuri, Kawasaki are 33 și Ducati are 32.

  În ceea ce privește punctele, Yamaha este în frunte cu 574 de puncte, cu Ducati pe locul doi (558) și Kawasaki al treilea (520).

  Doar pilotul de top din fiecare producător marchează puncte pentru Campionatul Constructorilor, ceea ce înseamnă că doar 62 de puncte sunt disponibile într-o rundă.

  Indonezia

  Kawasaki va trebui să răstoarne 54 de puncte pe parcursul rundei indoneziene dacă dorește să-și păstreze titlul pe care l-a asigurat cu doar un singur punct în 2020, în timp ce Ducati va căuta să răstoarne un deficit de 16 puncte în lupta pentru Constructori. Campionatul a început să dea furie în întreaga rundă din Indonezia.

  Atât Razgatlioglu, cât și Andrea Locatelli au contribuit la numărul de puncte al Yamaha, în timp ce încearcă să aducă Campionatul Constructorilor producătorului japonez doar pentru a doua oară în istoria lor, câștigându-l ultima dată în 2007.

  Ducati caută să adauge la cele 17 titluri ale lor, care nu au mai revendicat un titlu de constructori din 2011 și au avut doi câștigători ai cursei adăugate la numărul de puncte pentru 2021: Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), care poate termina pe locul al doilea în campionat, și Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) care se luptă cu Locatelli pentru locul patru.

  Ar putea fi acesta anul în care se încheie cursa Ducati de a nu câștiga Campionatul Constructorilor în Indonezia?

  La Kawasaki, de șase ori campion, Rea, și coechipierul Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) au contribuit la încărcarea Campionatului Constructorilor în căutarea celei de-a șaptea lor coroană consecutivă. În cazul în care Kawasaki își va răsturna diferența de 54 de puncte față de liderul Yamaha, aceasta va însemna că seria lor de titluri succesive va continua într-o a șaptea campanie și va duce, de asemenea, titlurile generale la șapte.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: WorldSBK

  Photocredit: WorldSBK


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss