Latest Posts

Inainte de Trofeul Opel, Poiana Brașov de Silviu Dumitrescu

Vizualizări: 33663

În weekend ne vedem la Poiana Brașov pentru ultima cursă a anului. Traseul se întinde pe 5 kilometri, din str. Șirul Livezii până în Calea Poienii și are o diferență de nivel de 235 de metri.
După ultima cursă, cea de la Câmpulung, când cureaua de la pompa de ulei a sărit, am fost nevoiți să demontăm baia de ulei, ca să vedem dacă este totul în regulă. Din fericire, motorul a supraviețuit. Problema pleacă de la suportul de la alternator, prin urmare sâmbătă și duminică voi merge fără acesta, ca să nu risc să stric motorul. Apare însă riscul ca bateria să se descarce și să nu mai pot pleca pe traseu, așa că o vom încărca înainte de fiecare urcare.
Sper, totuși, ca lucrurile să decurgă fără incidente și finalul de campionat să fie unul cât mai bun.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss