GP24 Media

LATEST POSTS

Inagurarea Northern Talent Cup și calendarul confirmat, Jacopo Hosciuc a fost selectat

Vizualizări: 22061

Peste zece naționalități diferite s-au pregătit să concureze în cele șapte runde din patru țări în noul Northern Talent Cup. Motociclistul român, Jacopo Hosciuc, a confirmat că se află printre aceștia.

Atât lista piloților selectați, cât și calendarul pentru sezonul inaugural al Cupei Talentelor Nordului au fost acum confirmate, NTC urmând să viziteze patru țări într-un sezon 2020 cu șapte runde. 24 de concurenți, atât bărbați cât și femei, vor reprezenta 11 țări în primul an al noii Cupe, cu peste 15 echipe pe grilă.

Inagurarea Northern Talent Cup și calendarul confirmat, Jacopo Hosciuc a fost selectat

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un test de pre-sezon la Oschersleben, în Germania, este prima acțiune de pistă a anului la începutul lunii aprilie, înainte ca runda 1 să aibă loc două săptămâni mai târziu, la iconicul TT Circuit Assen, ca cursă NTC alături de runda olandeză a WorldSBK. În luna mai, runda 2 va duce Cupa în Austria la Red Bull Ring cu IDM, iar în iunie există două runde, ambele în Germania: prima este Speedweek la Oschersleben, din 4 până în 6 iunie, înaintea NTC se concurează alături de MotoGP ™ pentru prima dată ca parte a Marelui Premiu al Germaniei la Sachsenring.

După pauză de vară, NTC-ul a revenit la Brno, în timp ce Cupa aleargă din nou alături de MotoGP ™, de data aceasta în Cehia, înainte ca rundele 6 și 7 să vadă Cupa că încheie sezonul alături de IDM în Germania. Lausitzring găzduiește penultima rundă, în perioada 11 – 13 septembrie, înainte ca finalul sezonului să vadă NTC că preia clasicul Hockenheim între 25 și 27 septembrie.

Sursa: Northern Talent Cup / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Northern Talent Cup / Roberto Marchetti
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES