More

  Latest Posts

  Inagurarea Northern Talent Cup și calendarul confirmat, Jacopo Hosciuc a fost selectat

  Peste zece naționalități diferite s-au pregătit să concureze în cele șapte runde din patru țări în noul Northern Talent Cup. Motociclistul român, Jacopo Hosciuc, a confirmat că se află printre aceștia.

  Atât lista piloților selectați, cât și calendarul pentru sezonul inaugural al Cupei Talentelor Nordului au fost acum confirmate, NTC urmând să viziteze patru țări într-un sezon 2020 cu șapte runde. 24 de concurenți, atât bărbați cât și femei, vor reprezenta 11 țări în primul an al noii Cupe, cu peste 15 echipe pe grilă.

  NTC Jpeg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Un test de pre-sezon la Oschersleben, în Germania, este prima acțiune de pistă a anului la începutul lunii aprilie, înainte ca runda 1 să aibă loc două săptămâni mai târziu, la iconicul TT Circuit Assen, ca cursă NTC alături de runda olandeză a WorldSBK. În luna mai, runda 2 va duce Cupa în Austria la Red Bull Ring cu IDM, iar în iunie există două runde, ambele în Germania: prima este Speedweek la Oschersleben, din 4 până în 6 iunie, înaintea NTC se concurează alături de MotoGP ™ pentru prima dată ca parte a Marelui Premiu al Germaniei la Sachsenring.

  După pauză de vară, NTC-ul a revenit la Brno, în timp ce Cupa aleargă din nou alături de MotoGP ™, de data aceasta în Cehia, înainte ca rundele 6 și 7 să vadă Cupa că încheie sezonul alături de IDM în Germania. Lausitzring găzduiește penultima rundă, în perioada 11 – 13 septembrie, înainte ca finalul sezonului să vadă NTC că preia clasicul Hockenheim între 25 și 27 septembrie.

  Sursa: Northern Talent Cup / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Northern Talent Cup / Roberto Marchetti


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss