More

  Latest Posts

  Inagurarea Northern Talent Cup și calendarul confirmat, Jacopo Hosciuc a fost selectat

  Vizualizări: 4387

  Peste zece naționalități diferite s-au pregătit să concureze în cele șapte runde din patru țări în noul Northern Talent Cup. Motociclistul român, Jacopo Hosciuc, a confirmat că se află printre aceștia.

  Atât lista piloților selectați, cât și calendarul pentru sezonul inaugural al Cupei Talentelor Nordului au fost acum confirmate, NTC urmând să viziteze patru țări într-un sezon 2020 cu șapte runde. 24 de concurenți, atât bărbați cât și femei, vor reprezenta 11 țări în primul an al noii Cupe, cu peste 15 echipe pe grilă.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Un test de pre-sezon la Oschersleben, în Germania, este prima acțiune de pistă a anului la începutul lunii aprilie, înainte ca runda 1 să aibă loc două săptămâni mai târziu, la iconicul TT Circuit Assen, ca cursă NTC alături de runda olandeză a WorldSBK. În luna mai, runda 2 va duce Cupa în Austria la Red Bull Ring cu IDM, iar în iunie există două runde, ambele în Germania: prima este Speedweek la Oschersleben, din 4 până în 6 iunie, înaintea NTC se concurează alături de MotoGP ™ pentru prima dată ca parte a Marelui Premiu al Germaniei la Sachsenring.

  După pauză de vară, NTC-ul a revenit la Brno, în timp ce Cupa aleargă din nou alături de MotoGP ™, de data aceasta în Cehia, înainte ca rundele 6 și 7 să vadă Cupa că încheie sezonul alături de IDM în Germania. Lausitzring găzduiește penultima rundă, în perioada 11 – 13 septembrie, înainte ca finalul sezonului să vadă NTC că preia clasicul Hockenheim între 25 și 27 septembrie.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Northern Talent Cup / GP24 Author, Adrian Gros

  Latest Posts

  Don't Miss