Latest Posts

În locul lui Perez? Marko a stat de vorbă cu managerul vedetei McLaren

Vizualizări: 15254

Din cauza performanțelor sale dezastruoase în calificări din ultimele luni, Sergio Perez a fost foarte criticat la Red Bull, echipa dominantă din Formula 1. Negociază deja Dr. Helmut Marko în public despre posibilele opțiuni de succesor pentru Perez?

Această impresie este evidentă, cel puțin după ultimul weekend de curse de la Silverstone. Acolo, Marko nu s-a obosit să sublinieze în diverse interviuri angajamentul mexicanului și “ritmul bun de cursă”.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 80 de ani a fost fotografiat la o întâlnire destul de picantă, chiar în propriul motorhome de la Red Bull.

Ziarul englez “Telegraph” a publicat imagini care îl arată pe Marko discutând cu Mark Berryman. Englezul este nimeni altul decât managerul lui Lando Norris, concurentul direct al lui Max Verstappen.

Se gândește echipa campioană să semneze cu tânărul de 23 de ani, despre care se spune că are o relație de prietenie cu superstarul Verstappen?

Prietenii în prima linie: prieteni până la aprinderea semafoarelor
Max Verstappen îl consideră pe Lando Norris cel mai bun prieten din paddock. La Silverstone, cei doi amici pornesc unul lângă celălalt din prima linie.

Silverstone – Distracția se termină atunci când se sting luminile roșii – chiar și pentru prietenii de top Max Verstappen și Lando Norris. La Marele Premiu al Marii Britanii, olandezul în vârstă de 25 de ani și britanicul de 23 de ani au fost unul lângă celălalt pe prima linie a grilei de start.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Cred că suntem foarte asemănători din anumite puncte de vedere mental”, a spus Norris, “Suntem aici pentru că ne place, vrem să ne bucurăm de fiecare minut în paddock. Dar odată ce ne punem casca pe cap, uităm de orice altceva”.

“Lando poate fi un pic timid”, ne-a spus odată Verstappen, “dar este un tip super fin și din primul an în Formula 1 până acum, poți vedea cum a crescut”. Totuși, pentru a-și învinge amicul, Norris va trebui să se ridice la un nivel superior – cu sau fără prietenie.

Perez, Norris

Presiunea asupra lui Pérez continuă să crească
În “Kleine Zeitung” din Austria, Marko este citat cel puțin cu declarații binevoitoare despre pilotul McLaren: “Are contract cu McLaren până în 2025, dar este de departe cel mai puternic dintre piloții tineri. Ar fi, de asemenea, cel mai potrivit pentru Red Bull în ceea ce privește tinerețea sa”.

Șeful echipei de motorsport Red Bull este conștient că declarațiile sale, precum și întâlnirea publică cu managerul Norris, nu vor face decât să sporească presiunea asupra lui Checo Pérez, care de luni de zile a rămas în urmă cu forma sa.

După ce mexicanul a câștigat două din primele patru Grand Prix-uri și părea un adevărat duel pentru campionatl mondial cu Max Verstappen. Pilotul de 33 de ani s-a prăbușit complet în performanțele sale.

Pérez a ratat Q3 în calificări de cinci ori la rând, unele dintre ele după erori de pilotaj înfiorătoare. De asemenea, în curse, pilotul Red Bull a terminat pe podium de la Miami încoace o singură dată, în timp ce coechipierul său Max Verstappen a obținut victorii incontestabile.

Cel puțin pentru anul calendaristic în curs, Pérez nu va mai trebui să își facă griji pentru locul său, potrivit lui Marko. “Ne dorim cu siguranță să fim pe locul doi și în campionatul mondial al piloților. Dacă schimbăm pilotul, punctajul dispare, motiv pentru care nici măcar nu este o opțiune pentru noi.”

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Perez, Norris
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss