GP24 Media

LATEST POSTS

În curând, o nouă serie: GP24 Racing Ladies by Ana Maria Florea

Vizualizări: 26610

Dragi cititori, fani și urmăritori,

GP24 și autorul nostru Ana Maria Florea pregătesc o nouă serie de articole pentru tine.

Va fi o serie de articole de tip întrebări și răspunsuri cu care Ana ne-a obișnuit de-a lungul timpului, subiectul seriei fiind „Femeile în Motorsport.”, materialele de baza fiind despre doamnele si domnișoarele care sunt în prezent sau au fost active în motorsport.

Seria va aduce articole într-un interval regulat și se va lansa în cursul acestei luni cu cea supranumita „The Quattro Women”, legenda a motorsportului mondial-Michele Mouton. Ana Maria va realiza interviuri cu „Femei în Motorsport” atât din ramurile naționale  cât și pentru cele din alte țări: Mihaela Balint-navigator CNRD, Cristiana Oprea-pilot, Mirela Bucovinean-Președinte al Comisiei pentru Femei-FRAS, Laura Savu-Fondator Women Rally, Daria Ganescu-pilot motociclism viteza, Marina Marin-Arbitru in cadrul evenimentelor FRAS si multe alte nume importante din motorsportul romanesc.

Pentru a vă face o idee despre ceea ce poate fi de așteptat în cursul anului, după lansarea seriei cu un articol despre Michele Mouton-„Vulcanul Negru”, vom continua seria cu articole despre alte nume grele feminine, precum:

  • Jamie Chadwick, Pilot în seria W
  • Gaby Uljee, Pilot GT și Touringcar
  • Tatiana Calderon, Pilot test de Formula 1
  • Pippa Mann, Pilot seria Indycar
  • Sophia Floersch, Pilot de Formula 3
  • Danica Patrick, Pilot Nascar și Indycar
  • Milka Duno, Pilot Nascar și Indycar
  • Susie Wolff, Pilot test de Formula 1 și Pilot DTM
  • Cristina Nielsen, Pilot de GT și Le Mans

Articolele nu vor apărea într-o ordine specială, așa că rămâi la curent!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen / Amber van Nunen
Photocredit: GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES