GP24 Media

LATEST POSTS

În ciuda declarațiilor lui Steiner, Mazepin jură să îl învingă pe Schumacher

Vizualizări: 14959

Haas pornește campania din 2021, cu doi debutanți, Nikita Mazepin și Mick Schumacher. Piloții își încep incursiunea în Formula 1, în timp ce echipa, caută să se reinventeze, cu ajutorul Scuderiei Ferrari și a noilor sponsori, pentru a putea să obțină rezultate.

Mick Schumacher ajunge în F1, după ce a luat titlul în Formula 2, în sezonul anterior, dar coechipierul său, înțelege că trebuie să învingă, pentru a avea un loc stabil, deoarece Mazepin pornește în această călătorie, cu o imagine destul de rea.

„Știi, când ajungi în F1, consider că ai o singură șansă să demonstrezi ce poți. Am avut această oportunitate și am decis să o folosesc. În ciuda a ceea ce a declarat Guenther, eu spun că treaba mea este să-mi depășesc coechipierul și ca deobicei, să fac tot ce pot”, a explicat pilotul rus.

Comunitatea F1, nu l-a primit cu brațele deschise pe Mazepin. Este numit în toate felurile, fanii consideră că și-a cumpărat locul, și nu îl ajută nici faptul că a intrat într-o situație controversată chiar înainte de debut. Astfel, primul lui sezon cu Haas, va fi esențial. Trebuie să dovedească că își merită poziția.

„Este multă presiune pe umerii mei. Consider că sunt pregătit pentru F1 și vreau să demonstrez asta întâi în fața echipei”, a declarat Nikita. Este clar că cei doi debutanți vor avea nevoie de puțin timp, ca să se obișnuiască cu condițiile din Formula 1, dar Mick va încerca să își apere moștenirea, iar Mazepin să își justifice prezența.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES