More

  Latest Posts

  În ciuda declarațiilor lui Steiner, Mazepin jură să îl învingă pe Schumacher

  Haas pornește campania din 2021, cu doi debutanți, Nikita Mazepin și Mick Schumacher. Piloții își încep incursiunea în Formula 1, în timp ce echipa, caută să se reinventeze, cu ajutorul Scuderiei Ferrari și a noilor sponsori, pentru a putea să obțină rezultate.

  Mick Schumacher ajunge în F1, după ce a luat titlul în Formula 2, în sezonul anterior, dar coechipierul său, înțelege că trebuie să învingă, pentru a avea un loc stabil, deoarece Mazepin pornește în această călătorie, cu o imagine destul de rea.

  „Știi, când ajungi în F1, consider că ai o singură șansă să demonstrezi ce poți. Am avut această oportunitate și am decis să o folosesc. În ciuda a ceea ce a declarat Guenther, eu spun că treaba mea este să-mi depășesc coechipierul și ca deobicei, să fac tot ce pot”, a explicat pilotul rus.

  Comunitatea F1, nu l-a primit cu brațele deschise pe Mazepin. Este numit în toate felurile, fanii consideră că și-a cumpărat locul, și nu îl ajută nici faptul că a intrat într-o situație controversată chiar înainte de debut. Astfel, primul lui sezon cu Haas, va fi esențial. Trebuie să dovedească că își merită poziția.

  „Este multă presiune pe umerii mei. Consider că sunt pregătit pentru F1 și vreau să demonstrez asta întâi în fața echipei”, a declarat Nikita. Este clar că cei doi debutanți vor avea nevoie de puțin timp, ca să se obișnuiască cu condițiile din Formula 1, dar Mick va încerca să își apere moștenirea, iar Mazepin să își justifice prezența.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss