More

  Latest Posts

  Improbabila posibilitatea de Fernando Alonso de a intra în Red Bull Racing a fost exclus

  Critică „Motorul GP2” a lui Fernando Alonso nu-l va feri doar de un scaun la echipa Andretti pentru cursei Indy-500 in 2020, dar înseamnă că nu va concura niciodată pentru Red Bull Racing în Formula 1. Nemulțumit de motorul său Honda, Alonso a criticat motorul al producătorul japonez în timpul GP-ului japonez din 2015.

  Într-un mesaj despre care a spus că trebuia să fie o conversație „privată”, dar care a fost transmisă în întreaga lume, el a denumit motorul Honda un „motor GP2” și a făcut-o la cursa ei de acasă.

  Honda este încă supărat în privința incidentului. Potrivit rapoartelor, Fernando Alonso trebuia să participe cu Andretti Autosport la Indianapolis 500 din acest an dar marii șefi din Japonia au exclus acest lucru. Și se pare că același lucru s-ar aplica și în Formula 1.

  Helmut Marko, consilierul de la Red Bull, spune că Alonso nu ar fi binevenită la Honda, ceea ce înseamnă că nu va exista un scaun Red Bull Racing pentru spaniolul în Formula 1. Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv pentru care Red Bull Racing nu l-ar semna cu cel de 38 de ani. „După cum stau lucrurile astăzi, întoarcerea lui Fernando Alonso cu Red Bull este absolut imposibil de imaginat”, a spus el într-un interviu.

  “Există două motive pentru asta. În primul rând, există relația dintre Alonso și Honda, care cred că este destul de ruptă. „Și în al doilea rând, întreaga noastră structură de Formula 1 se bazează pe programul nostru de juniori, ceea ce înseamnă că tinerii noștri talentați trec la categoria superioară de curse. „Dacă am semnat cu Alonso, el ar fi cel mai vechi pilot de pe grila. Asta ar contrazice întreaga noastră filozofie. „Dar, pe măsură ce folosim un motor Honda, oricum este imposibil.”

  Recent, Alonso a recunoscut că este „gata” să revină la Formula 1, dar opțiunile sale pentru un loc de top sunt limitate. În timp ce Red Bull l-a exclus, Mercedes nu este probabil să-l pună alături de Lewis Hamilton, în timp ce Ferrari ar face același apel cu Charles Leclerc. De asemenea, McLaren a rupt legăturile cu Fernando Alonso, făcând o alegere clară pentru propriul talent Lando Norris și pentru Carlos Sainz Jr.

  Printre potențialele echipe de vârf, acest lucru nu lasă decât Renault, care pare, de asemenea, în afara chestiunii, dacă nu ia în considerare o reducere uriașă a salariului său. O alegere în prezent ar putea fi echipa Aston Martin, cunoscută în prezent sub denumirea de Racing Point, unde ar putea fi aliniată alături de Lance Stroll, dar, de asemenea, aceasta pare doar o oportunitate foarte îndepărtată.

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss