More

  Latest Posts

  Imola și Portimao ar putea reveni în calendar în 2021

  Pandemia a modificat drastic calendarul competițional din 2020. Sezonul de Formula 1 a început mai târziu, a avut mai puține curse, iar Hamilton și Mercedes au luat titlul, atât în campionatul piloților, cât și al constructorilor. Calendarul din 2021, a fost prezentat pentru prima dată, în luna noiembrie a anului trecut.

  F1 a anunțat că va încerca să aducă un număr record de 23 de curse în acest an și având în vedere că au reușit să șusțină cu bine, un sezon, în timpul pandemiei, s-a decis că este posibil ca această campanie să înceapă în martie.

  Cu toate acestea, mai multe surse au anunțat că Marele Premiu al Australiei va fi amânat, datorită condițiilor stricte din țară, așadar GP-ul Bahrain-ului ar fi primul, în 2021. Oficialii din Bahrain, își doresc de asemenea să găzduiască și testele presezon, deoarece ar avea și mai mult de câștigat.

  Ca plan B, în locul Chinei, s-ar putea să vedem din nou Imola, iar în Aprilie, unde există un spațiu liber în calendar, putem reveni la Portimao. Formula 1 confirmă și o nouă cursă de noapte pentru acest an – Marele Premiu al Arabiei Saudite, care va avea loc în Jeddah.

  2021 este ultimul sezon al erei hibride. Grila a suferit un număr mare de schimbări. Echipele au ales distribuții noi, avem parte și de o revenire istorică – Aston Martin. Cu siguranță, fanii vor avea parte de un spectacol veritabil și în această campanie.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss