Latest Posts

Imola și Portimao ar putea reveni în calendar în 2021

Vizualizări: 11040

Pandemia a modificat drastic calendarul competițional din 2020. Sezonul de Formula 1 a început mai târziu, a avut mai puține curse, iar Hamilton și Mercedes au luat titlul, atât în campionatul piloților, cât și al constructorilor. Calendarul din 2021, a fost prezentat pentru prima dată, în luna noiembrie a anului trecut.

F1 a anunțat că va încerca să aducă un număr record de 23 de curse în acest an și având în vedere că au reușit să șusțină cu bine, un sezon, în timpul pandemiei, s-a decis că este posibil ca această campanie să înceapă în martie.

Cu toate acestea, mai multe surse au anunțat că Marele Premiu al Australiei va fi amânat, datorită condițiilor stricte din țară, așadar GP-ul Bahrain-ului ar fi primul, în 2021. Oficialii din Bahrain, își doresc de asemenea să găzduiască și testele presezon, deoarece ar avea și mai mult de câștigat.

Ca plan B, în locul Chinei, s-ar putea să vedem din nou Imola, iar în Aprilie, unde există un spațiu liber în calendar, putem reveni la Portimao. Formula 1 confirmă și o nouă cursă de noapte pentru acest an – Marele Premiu al Arabiei Saudite, care va avea loc în Jeddah.

2021 este ultimul sezon al erei hibride. Grila a suferit un număr mare de schimbări. Echipele au ales distribuții noi, avem parte și de o revenire istorică – Aston Martin. Cu siguranță, fanii vor avea parte de un spectacol veritabil și în această campanie.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss