More

  Latest Posts

  „Îl lăsăm pe Binotto acasă, din nou” – Vettel

  Sebastian Vettel, a declarat, în glumă, faptul că Ferrari va încerca să îl lase pe Mattia Binotto, acasă, mai des, după rezultatul excepțional al echipei, din Grand Prix-ul Turciei. Vettel a obținut primul său podium, din 2020, la Istanbul Park, în timp ce Charles Leclerc, a încheiat cursa, pe locul 4.

  A fost cea mai bună etapă din 2020, pentru constructorul italian, iar dintr-o coincidență, s-a produs în absența lui Binotto. Având în vedere acest aspect, Vettel consideră, mai în glumă, mai în serios, că șeful Ferrari, ar trebui să rămână acasă, mai des:

  „Cred că am obținut cele mai multe puncte, pentru echipă, din acest sezon, iar Mattia nu a fost aici. Dacă în următoarea cursă, nu va fi la fel de bine, vom încerca să îl lăsăm pe Binotto acasă, din nou!”

  „Clar că nu cred că acesta a fost motivul”, a declarat Vettel. „Nu cred în astfel de superstiții. Am lucrat cu Laurent pentru 12 sau 13 ani, deja și cred că am ajuns destul de departe, are grijă de noi, când Mattia nu este aici. Consider că este un om capabil și după cum am spus, nu ține doar de el sau de Mattia. În final, este un efort de echipă.”

  „Sunt atât de mulți oameni, atâtea direcții diferite care trebuie să aibă o legătură, pentru a avea un weekend bun și desigur că în acest weekend, am avut de câștigat de pe urma condițiilor, a suprafeței, a ploii și sper că ultimele etape, să fie la fel de bune.”

  Sursa: planetf1.com

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss