Latest Posts

„Îl lăsăm pe Binotto acasă, din nou” – Vettel

Vizualizări: 10482

Sebastian Vettel, a declarat, în glumă, faptul că Ferrari va încerca să îl lase pe Mattia Binotto, acasă, mai des, după rezultatul excepțional al echipei, din Grand Prix-ul Turciei. Vettel a obținut primul său podium, din 2020, la Istanbul Park, în timp ce Charles Leclerc, a încheiat cursa, pe locul 4.

A fost cea mai bună etapă din 2020, pentru constructorul italian, iar dintr-o coincidență, s-a produs în absența lui Binotto. Având în vedere acest aspect, Vettel consideră, mai în glumă, mai în serios, că șeful Ferrari, ar trebui să rămână acasă, mai des:

„Cred că am obținut cele mai multe puncte, pentru echipă, din acest sezon, iar Mattia nu a fost aici. Dacă în următoarea cursă, nu va fi la fel de bine, vom încerca să îl lăsăm pe Binotto acasă, din nou!”

„Clar că nu cred că acesta a fost motivul”, a declarat Vettel. „Nu cred în astfel de superstiții. Am lucrat cu Laurent pentru 12 sau 13 ani, deja și cred că am ajuns destul de departe, are grijă de noi, când Mattia nu este aici. Consider că este un om capabil și după cum am spus, nu ține doar de el sau de Mattia. În final, este un efort de echipă.”

„Sunt atât de mulți oameni, atâtea direcții diferite care trebuie să aibă o legătură, pentru a avea un weekend bun și desigur că în acest weekend, am avut de câștigat de pe urma condițiilor, a suprafeței, a ploii și sper că ultimele etape, să fie la fel de bune.”

Sursa: planetf1.com
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

planetf1.com

Latest Posts

Don't Miss