More

  Latest Posts

  Iker Lecuona îl va înlocui pe Miguel Oliveira la Valencia

  Miguel Oliveira va absenta de la ultima etapă din sezonul de MotoGP de la Valencia. Pilotul portughez, component al echipei Tech 3 a suferit recent o accidentare și va fi nevoit să absenteze de la Valencia.

  Prin urmare, echipa condusă de Herve Poncharal îi va oferi locul lui Oliveira lui Iker Lecuona, cel care fusese deja anunțat încă din toamnă că va concura alături de  gruparea franceză în 2020.

  Cu acest prilej, Lecuona își va face debutul mai devreme la clasa regină, MotoGP. Ibericul concurează actualmente la clasa intermediară, Moto2.

  Marele Premiu al Comunității Valenciene va avea loc weekendul viitor la Valencia, pe circuitul Ricardo Tormo, gazda deja tradițională a ultimei etape a campionatului mondial de motociclism viteză.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Autor GP24, Paul Athes

  Latest Posts

  Don't Miss