Latest Posts

Iasi/Finlanda, poate cel mai rapid raliu al sezonului RRL

Vizualizări: 26033

A 6-a etapa a campionatului RRL, Raliul virtual al Iașului (desfășurat pe Dirt Rally 2.0 in Finlanda) s-a încheiat marți 05.05.2020 la ora 12:00 PM după 3 zile in care s-au aliniat la start 68 de concurenți, dintre care doar 52 au reușit sa ajungă la finalul poate celui mai rapid raliu al sezonului si cu siguranța cel mai rapid raliu pe macadam.

Iasi/Finlanda, poate cel mai rapid raliu al sezonului RRL

Clipuri de la concurenti:

Bangălă Andrei:

YouTube video

Cascatau Alex:

YouTube video

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Neacsu Bogdan:

https://www.facebook.com/RomanianRallyLeague/videos/714975172600632/

Csato Roland:

YouTube video

Astfel, după aproximativ de 50 de minute petrecute pe probele speciale, si nenumărate altele petrecute in recunoașteri sau antrenamente va prezentam podiumurile etapei:

Iasi/Finlanda, poate cel mai rapid raliu al sezonului RRL

Clasamentul general după etapa arata astfel:

Clasamentele complete pot fi găsite aici: https://rally.simrace.ro/results/6/stage/55

Nu uitați, Raliul virtual al Clujului (Germania), penultima etapa, este deja in desfășurare cu finish-ul Vineri 08.05.2020 ora 12:00 PM.

Pentru mai multe informații va așteptam pe:

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss